Nyt on hymy herkässä

*Sisältää mainoslinkkejä

Torstaina pyyhälsin Minnan pakeille Salon Milagroon (Malminkatu 36, 00100 Helsinki). Omat suosikkini kuten Cola, kahvi, punajuuri ja mustikka olivat taas tehneet tehtävänsä ja hampaideni väri oli uhkaavasti alkanut kellastua. Faktahan on se, että valkoinen hymy tekee sinusta terveen ja iloisen näköisen. Keltaisilla leegoilla ei yksinkertaisesti saa aikaan yhtä freesiä olemusta kuin hohtavan valkoisella hymyllä.

Viimeksi kävin kevytvalkaisemassa hampaani hammaslääkärissä ja pakko myöntää, että edellisestä kerrasta jäi aika vihlovat muistot. Tällä kertaa kuitenkin Minna onnistui vakuuttamaan minut, että kipua ei ole luvassa. Tämän lupauksen Minna piti ja tulos oli vähintääkin yhtä hyvä kuin viimeksi.

Minna teki hampaiden valkaisun kolmessa osassa, jotka olivat pituudeltaan 15 minuuttia per kerta. Valkaisuaineen (joka ei sisältänyt vetyperoksidia) tehoa tehostettiin LED-valolla. Toimenpide vei siis yhteensä alle tunnin ja oli oikeasti täysin kivuton! Oma hampaansävyni ennen valkaisun aloittamista oli kaksitoista ja hoidon jälkeen hampaideni väri löytyi sieltä valkoisimmista päästä eli numerosta kuusi. Tuloksen pysyvyyteen vaikuttaa muun muassa se kuinka paljon nautit hampaita värjääviä ruoka-aineita.

Järkkäsin blogini lukijoille huippu alennuksen hampaiden valkaisuun Minalle Salon Milagroon Koodilla LINDA hintaan 99e (Ovh. 150e). Tarjous on voimassa 31.7 asti. Ajan voit varata täältä

Ripset – Salon Milagro Minna

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Nyt on hymy herkässä”

  1. Pitääkö olla käynyt hammaskiven yms hampaiden puhdistuksessa ennen tätä valkaisua?

    • Parempi/ pysyvämpi lopputulos tulee hyvin hoidettuihin hampaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta