Kaupunkiradion haastattelu

Olen suoraan sanottuna todella kyllästynyt jauhamaan Muodonmuutoksia -dokumentista. Ennen vappua hyväksyin kuitenkin yhden haastattelupyynnön joka tuli Laajasalon radiolinjan opiskelijoilta. Olen itse pohtinut kyseisen tutkinnon suorittamista ja tästä syystä olin enemmän kuin innoissani, kun sain kutsut Kaupunkiradioon.

Kaupunkiradio on siis mm. Laajasalon radiolinjan opiskelijoiden tuottama radiokanava. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua tähän koulutusohjelmaan kuin mennä haastatteltavaksi! Haastattelun aihe tosin oli aika kulunut, eli bikini fitness ja Muodonmuutoksia -dokumentti. Aiheesta huolimatta meillä oli todella hauskaa joka johtui ihan puhtaasti todella mukavista haastattelijoista! Samalla sain upean mahdollisuuden kysellä opiskelusta Laajasalossa.

Haastattelun voit kuunnella täältä.

Linda_Paldanius_bikini_fitness

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Kaupunkiradion haastattelu”

  1. hyvä haartsttelu mene vaan uudestaan jospyydetään.ymmärrän että olet kyllästynyt kohuun olihan se odotettavissa ei varmaankoskaan fitnesskohut lopu tai tule ns nornaaliksi lajiksi.harmi

  2. Heippa Linda 🙂 Tämä nyt ei liity aiheeseen mitenkään mutta en löydä oikeen mistään tähän vastausta niin ajattelin kysyä sinulta 🙂 Onko bikinifitness- kisoihin osallistumiseen jokin yläikäraja? Täytän tänä vuonna 32 ja ajattelin että jos rohkaistun ja ensi vuonna olisin kisakunnossa niin olenko auttamatta tähän hommaan jo yli-ikäinen kurppa 😀 😀 Ei haittaa jos olen ja saat sanoa että unohda mummeli koko juttu 🙂 Haluaisin vain tietää että onko kisoissa joku raja jonka jälkeen on turha kuvitella osallistuvansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta