Älä laihduta -päivä

Lauantaina 6.5. vietetään syömishäiriöliiton SYLI ry:n laihdutus- ja painovapaata päivää. Kansainvälisen Älä laihduta -päivän tarkoituksena on herättää ihmisiä kyseenalaistamaan laihduttamiseen ja painoon liittyviä päähänpinttymiä ja pakkomielteitä. Päivän tarkoituksena on, että edes yhtenä päivänä vuodessa jokainen voi ja saa hyväksyä kehonsa sellaisena kuin se on.

Tämä on sellainen asia jonka usein etenkin me naiset unohdamme.

 

Linda_Paldanius_älä_laihduta

Älä laihduta -päivänä meistä jokainen voisi pohtia millaisiin asioihin omaa energiaa kannattaa kanavoida.  Hyvinvointi lähtee sisältäpäin. Kukaan ei ole päättynyt millainen on ns. “oikea” vartalotyyppi. “Oikean” mallin päätät ihan sinä itse. Kaunein malli on se jossa sinä itse viihdyt parhaiten, ei kukaan muu. Kukaan ei ole täydellinen ja onneksi näin ei olekaan. Olisi ihan kamalaa, mikäli joukossamme vaeltaisi täydellisiä ihmisiä. Täydellisen ihmisen elämä olisi varmasti aika onttoa.

 

lindapaldanius

7 vastausta artikkeliin “Älä laihduta -päivä”

 1. Tosi ihana, kun Linda kirjoitit lyhyehkön teksin tästä päivästä! 🙂 Useista fitness -ihmisistä ja alan blogeista on sinun blogisi niitä harvoja, joista huomaa sen takana olevan oikeasti tosi hyvä tyyppi 🙂 Toivoisin että blogissasi olisi enemmänkin tekstejä vähän erilaisista ajatuksista lajin ja muutenkin maailman menon saralta ja sellaisten yleisten ajatusten ja mallien kyseenalaistamista. Miten olisi? 🙂

  • Kiitos! <3 Yritän aina kirjoittaa aiheista jotka osuvat yksiin oman ajatusmaailmani kanssa.

 2. Löysin sinut ja blogisi tuon kohutun dokkarin kautta ja hyvä niin 🙂 Vaikutat ihan mahti tyypiltä! Selailin blogia taaksepäin ja vuonna 2015 kirjoitit juoneesi alkoholia viimeksi vuonna 2013.. Oletko pitänyt edelleen täysin tipattoman linjan? Itse olen harkinnut kokonaan alkoholista luopumista. Aiheuttaa ikäviä oireita kropalle ja välillä mielellekin :/

  • Olin tosiaan reilut pari vuotta raivoraitis. Nykyisin juon silloin kun minua huvittaa. Baareissa olen edelleen harvinainen näky ja hyvä niin. Harvoin alkoholia juovat ihmiset ovat megalomaanisen noloja! 😀

 3. kiitos muistutuksesta tärkeä asia.voisitko kirjoittaa postauksen mielipiteistäsi eri dieteistä ruokavalioista paleo gi 5:2 zone jne?

 4. Hei! Huomasitko, että tähän kirjoitukseesi viitattiin Se erilainen fitness -blogissa? Millaisia fiiliksiä kirjoitus herättää? En siis ole itse kirjoittanut kyseistä blogia, olen lukija. ☺️

  https ://seerilainenfitnessblogi.wordpress.com/2017/05/07/hyvinvointihamays/

  • En lue blogeja ja en aio lukea tätäkään 😀 Jokainen kirjoittakoon ihan mistä haluaa. Mukava kuulla, jos kyseinen bloggaaja on saanut omaan blogiinsa sisältö minusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta