Vappu Lontoossa

Vuosi sitten otin varaslähdön kevääseen viettämällä vappua Riiassa ja tänä vuonna onnistuin tekemään saman vihreydessä kylpevässä Lontoossa. Vaikka aurinko paistoi lähes koko matkan ajan, ei Lontoossakaan ollut vielä t-paitakelit. Tämä ei kuitenkaan haitannut useampaa Lontoolaista, koska bongasimme näitä lämminverisiä yksilöitä ympäri Lontoota. Nauroimmekin, että turistin tunnistaa lämpimästä vaatetuksesta. Ystäväni Roosa joka asuu Englannissa sanoikin, että hän on aina se jolla on kylmä. Meillä Suomessa kun kaikkea sellaista hämärää, kuin hyvin eristetyt talot.

Lontoo on kirjaimellisesti turismin pääkaupunki. Esimerkiksi sunnuntaina Madame Tussauds vahakabinettiin oli viiden tunnin jonot ja silti jengi tapitti kiltisti jonon jatkeena. Ehkä siksi oman vapun kohokohta aktiviteettien osalta oli Broadwayn kerran viikossa järjestettävä ruokatori. Tapahtuma oli hipsteri-henkinen ja tästä syystä torilla oli todella rento meno ja mukavan väljää. Olen mm. ruoan lisäksi järkyttävän kiinnostunut muodista ja torilla pääsin nauttimaan samalla myös upeasta Lontoon katumuodista.

Linda_Paldanius_lettu

Linda_Paldanius_ruokatori

Linda_Paldanius_katukeittiö

Turistibussit ovat junteille, eli kuin tehtyjä minulle. Rakastan suhata bussilla ympäri kaupunkia arkkitehtuuria ihmetellen. Parasta antia turistibussissa tarjoili tällä kertaa arkkitehtuurin saralla City of Westminister josta voit yhdeltä kadun pätkältä löytää lähes kaikki mahdolliset tyylisuuntaukset. Uskomaton kyllä, mutta jostain syystä ne sopivat yhteen enemmän kuin loistavasti.

Lapsiperheitä suosittelen pyörähtää Natural History Museumissa. Huippua tässä museossa on maksuttoman sisäänpääsyn lisäksi sen lapsille tarjoamat aktiviteetit.

Linda_Paldanius_Big_Ben

Upeinta Lontoossa oli tietenkin jo ennen matkaani mainosmani yhdessäolo. Ihanaa, että minulla on näin upeita tyyppejä elämässäni. Kiitos tytöt <3

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Vappu Lontoossa”

  1. minäkin pakenin ulkomaille vappua.kysymys jos viitsit vastata tai postata mitä kauneusleikkauksia sulle on tehty?

    • Minulle on laitettu rintaimplantit viisi vuotta sitten, ei muuta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 17
Tykkää jutusta