London calling

Lähden tänään lapsuudenystäväni Hennan ja kaksoissisareni Lauran kanssa Lontooseen. Luvassa on kasa nähtävyyksiä ja paljon kuulijan vastuulle jäävää levotonta savon murretta. On kyllä ihan huippua lähteä, en ole koskaan aikaisemmin vieraillut Lontoossa. Jostain kumman syystä Lontoo on tullut aina skipattua syystä tai toisesta ja matkasuunnitelmat ovat lopulta osuneet yksiin paremmin jonkun toisen kohteen kanssa. Onneksi Henna oli tällä kertaa skarppi ja ilmoitti jo tammikuun puolella WhatsApp:issa lyhyesti ja ytimekkäästi, että hän on nyt ostanut lennot “Käykää buukkaamassa itsenne samalle lennolle!” Tällä kertaa ei siis selityksille ollut tilaa. Henna sä oot kyllä johtava muija.

Lontoossa meitä likkoja odottaa yksi rakkaimmista ystävistäni Roosa. Tämä nainen on suhannut ympäri maapalloa jo ikuisuuden ja hänet on kirjaimellisesti hyvin vaikea saada kiinni. Nyt aion pakottaa Roosan koko reissun ajaksi reppuselkääni. Otan useamman vuoden halaukset takautuvasti talteen.

Kuntosalilla minua ei Lontoon reissulla nähdä, ehkä Roosan kanniskelussa on jo treeniä ihan riittämiin! Ihan niin huono ystävä minäkään en ole, että pakottaisin kaikki muut hyppimään omien mieluhalujeni mukaan. Oma vappuni tulee siis olemaan täynnä ystävyyttä ja toivottavasti mukaan mahtuu edes yksi Beni 😉

Ihanaa vappua kaikille ja toivotaan, että piknikillä ei tarvitse istua lumisateessa 🙂

P.s haluaisin vielä kiittää kaikesta siitä uskottomasta tuesta ja tsempistä jota te ihanat lukijani olette minulle antaneet. KIITOS! <3 <3 <3

Kuvat vistanature.com

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 22
Tykkää jutusta