Fäijöni

*Sisältää mainoslinkkejä

Arvostan ihan älyttömästi ihmisiä jotka ovat ahkeria. Yksi tällainen super työmuurahainen on kynsiteknikkoni Sandra. Sandra on ihminen jolta hommat vain onnistuvat. Olen toisinaan istunut lauantaisin vielä yhdeksältä illalla huoltamassa kynsiäni Kalevankadun Nailpoit:ssa, johtuen yksinkertaisesta syytä joka on tietenkin: “Ei kerkee!”.

Pakko myöntää, että osaan kyllä olla välillä todella lyijyinen asiakas. Vaadin aina ihan mahdottomia ja kaiken tämän vaatimisen lisäksi olen vielä ihan järkyttävä nipo! Onneksi olen nyt onnistunut haalimaan elämääni useamman samankaltaisen nipottajan. Vitsi, että meillä oli taas hauskaa toissapäivänä kynsihuollossa kun yritimme Sandran kanssa miettiä kolmannen maailman isoja ongelmia: “Millaiset olisivat täydelliset kynnet Paldaniukselle?”. Halusin nimittäin taas ihan kaikkea ja kaikkea siltä väliltä. Onneksi Sandra osaa ohjailla todella taitavasti tätäkin kanaa ja lopulta lopputulos oli taas enemmän kuin mieleinen. Päädyimme yhdistelemään lehtikultaa ja nudea <3 Pakko myöntää, että kyllä nyt passaa pällistellä uusilla pyöreillä ruusunkultaisilla kakkuloillani ja raapia miehiä pitkin kaupunkia upeilla kultakynsilläni.

Hei! Mikäli et jaksa raahata itseäsi tänään Helsingin Kulttuuritalolle, tee se viimeistään huomenna. Oma rehevä olemukseni on paikalla massiivisesti koko päivän klo 9 -18! Nähdään huomenna!

 Kynnet – Nailpoit Sandra

Lasit – Salme Optic

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Fäijöni”

  1. Voi että tekis mieli taas käydä laittaa kynnet näteiks 😀 siitä on niin kauan aikaa kun viimeks kävin 😀

  2. Ajattelin tilata ne sun hehkuttamat brasil sul fuso cos largo high waist treenipöksyt, niin mikä koko sulla niistä on? 🙂 ku ite en osaa päättää xs vai se s/m.
    Ps. En malta oottaa tän illan dokkarii! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta