Ylen aamu tv:n TÄHTIHETKI

Perjantaiaamuun heräsin kukonlaulun aikaan ja suhautin taksilla Pasilaan. Olin sopinut meneväni Yle1 aamu-tv:seen Tähtihetki -osioon vieraaksi yhdessä ihanan Meiran kanssa. Meira on yksi bikini fitneksestä kertovan dokumentin kuvaajista. Oli super hauskaa nähdä Meiraa pitkästä aikaa ja päästä näkemään millaista on tehdä suoraa lähetystä.

Pasilassa oli hyvä meno heti aamusta ja haastattelussa esitetyt kysymykset olivat järkeviä. Snapchatissa (linda.paldanius) minulta ehdittiin jo kysellä miksi haastattelussa esitetyt kysymykset olivat niin tiukkoja. Täytyy muistaa, että fysiikkalajit ovat kaikkien muiden paitsi lajin harrastajien keskuudessa todella merkillistä touhua! 😀

P.s jos joku on joskus väittänyt että tv lisää +5kg voin kertoa, että se on pötypuhetta. Tv lisää vähintään +5 kg ja vain ainoastaan kasvoihin 😀 Haastettelun voit katsoa kokonaisuudessaan täältä.

lindapaldanius

16 vastausta artikkeliin “Ylen aamu tv:n TÄHTIHETKI”

  1. Haastattelupätkän katsottuani, ja lajia sivusta jonkinverran seuranneena täytyy sanoa että olit varmasti yksi luontevimpia henkilöitä suoraan lähetykseen vastaamaan. 🙂 Olemuksesi oli upea ja haastattelu onnistunut, en malta odottaa dokumentin esitystä. Vau!

  2. Olipa todella luonteva ja onnistunut haastattelu, ja asialliset vastaukset kysymyksiin! Odotan innolla dokumenttia 🙂

  3. Tosi hyvin vedetty haastis, hyvä Linda! Sulla on kyllä niin hyvä suhtautuminen tekemiseen, että moni voisi ottaa mallia 🙂 Kiitos huipusta blogista ja jatka samaan malliin!!

  4. Todella hyvä haastattelu ja olet kyllä tehty kameran eteen! Olit todella rauhallinen ja luonnollinen mutta sait kuitenkin sen oman persoonan tuotua esiin mikä on ihan mahtavaa! 🙂 Sun snäpit kyllä piristää ihan ketä vaan huonona päivänä!

  5. Siis aivan mahtavaa Linda, haastattelu oli oikein nappisuoritus, esiintymisesi on kyllä kuten aiemmatkin kommentoijat sanoivat, luontevaa ja rauhallista. Sulla on kyllä jalat maassa ja järki päässä! 5/5!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta