Fitness-viikonloppu

Tuleva viikonloppu tulee olemaan kirjaimellisesti täynnä fitnesstä. Perjantaina olen YLE1:n Tähtihetkiosiossa klo 8.15 alkaen kertomassa bikini fitness -dokumentin teosta ja tuntemuksistani joita projekti minussa herätti. Itse dokumentti, jonka nimi on Muodonmuutoksia, saa tv ensi-iltansa maanantaina 24.4 klo 21.30 yle1:llä.


Lauantaina puolestaan pyörähtävät käyntiin Helsingin kulttuuritalolla Fitness Classic 2017! Itse aion viettää messuilla Supermass -standyllä aikaani sunnuntaina klo 9.00 – 18.00. Haluaisinkin muistuttaa, että messualueelle pääsy on maksutonta ja toivonkin kovasti että mahdollisimman moni uskaltautuu juttusille. Kuten aikaisempinakin vuosina Supermass ja M-nutrition tarjoilevat tänäkin vuonna pyöristyttävän kovia messutarjouksia joita ei kannata missata! Lisäksi paikalla on kasa fitnesstä, eli tiimin urheilijoita jotka ovat valmiita tentattavaksi 😀

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta