Treenatun naisen kevään 2017 ”pakko saada-lista”

*Sisältää mainoslinkkejä

Linda_Paldanius_verkkosukkahousut

Verkkosukkahousut

Tätä must have -trendiä tuskin tarvitsee avata yhtään sen enempää. Verkkosukkahousut ovat niin leuhkat ja ne jalassa ei kenellekään jää epäselväksi kuka määrää ja missä 😀

Musta on toki vähän kesy, mutta onneksi näitä ihanuuksia saa myös sinisinä ja punaisina!

Linda_Paldanius_kevät

Vaalea college

Junkyard.fi valikoimista löydät todella kattavan valikoiman huppareita ja collegeita kevään väreissä. Tilasin itselleni herkän vaaleanpunaisen Calvin Kleinin collegen ja Filan puhtaan valkoisen hupparin. Super!!!

Linda_Paldanius_Fila

Linda_Paldanius_mukavuus

Jumpsuit

Omasta vaatekaapistani löytyy paljon erilaisia jumpsuitteja. Jumpsuit on laiskan ja kiireisen ihmisen arjen pelastus. Tämän yhden vaatekappaleen kanssa sinun ei tarvitse koskaan miettiä mitä yhdistät ja miten? Kesällä kuntosalin tiimellyksestä jumppapirkosta kuoriutuu käden käänteessä jumpsuitin avulla todellinen tyylitaituri. Näitä super käteviä yhden asun kokonaisuuksia ei voi koskaan olla liikaa.

Linda_Paldanius_jumpsuit

Kuva jumpsuittiin löytyy täältä

Linda_Paldanius_hame

Pitkä hame

Jumpsuittiin verrattavissa oleva yhtä kätevä pitkä trikoohame on edelleen tulevan kesän pelastus. Pitkän hameen kanssa ei tarvitse kuljetella aina takataskussa mukanaan Veet -terää. Lisäksi pitkässä trikoohameessa treenatun naisen takapuoli näyttää yhtä houkuttelevalle kuin kireissä treenipöksyissä 😉

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta