Treenaaminen on ihanaa, mutta

toisinaan sitä miettii väkisinkin – Mitä ihmettä aikuinen ihminen tekee vapaaehtoisesti itselleen? On ihan parasta kun olet onnistunut tekemään kuntosalilla niin kovan treenin, että lihakset suorastaan vapisevat raudan heiluttelusta. Tämä vapina on vaan siinä mielessä ikävää, että sen seurauksena voit hankkia itsellesi liskojen yön. Tänä aamuna heräsin liskojen yöstä jonka takana ei suinkaan ollut liiallinen alkoholinkäyttö, vaan ihan ehta lihassärky. Tästä liskodiskosta monitoivuneena ajattelin koota muutaman kohdan listan kuntosalin varjopuolista.

1.Perse

Mikäli käyt heiluttelemassa takapuoltasi kuntosalin puolella lähes vuoden jokaisena päivänä, et suinkaan muutu välttämättä upeaksi veistokseksi. Veistoksellisuutesi sijaan varmaa on, että päivittäisen takapuolen liikuttelun avulla onnistut kasvattamaan toisen perseen. Tämä toinen perse nousee yllättävää kyllä kasvoillesi. Päivittäin hiessä kylpevä naama on usein aika perseestä.

2.Vanhus

Liikunnan auttaa sinua jaksamaan arjessa. Kuntosali ei ilmeisesti kuuluu tämän voimauttavan hyvinvointi fraasin piiriin. Usein ainakin itse olen todella lopussa kuntosalista. Olen vakuuttunut, että liikkuisin usein paljon ketterämmin mikäli en harrastaisi kuntosalia. Välillä mietin ihan tosissani olenko tosiaan vasta kolmenkympin kynnyksellä keikkuva nuori, koska olo on usein kuin satavuotiaalla joka on karannut ikkunasta.

3.Yli-innokas shoppailija

Kuntosali ei tietenkään tee sinusta yli-innokas vaatteiden metsästäjää, vaan intohimoisen ruoka shoppaajan. Suhtaudut todennäköisesti omituisen intohimoisesti erityisesti roskaruokaan, mutta myös erikoisen innokkaasti kaikkeen “terveelliseen” kuten esimerkiksi maitorahkoihin. Intohimoisella suhtautumisellasi ruokaan ei ole mitään sidosta siihen syötkö edes keskustelun alla olevaa ruoka-ainetta. Ruoka kuin ruoka kiinnostaa, IHAN AINA! Hyvänä esimerkkinä voidaan ottaa Gräsbeckin rahka video. Huomasin tuijottaneeni videota kauhunsekaisin tuntein 20 minuuttia, koska minun oli pakko saada tietää minkä arvosanan Lumon salmiakin makuinen rahkavalmiste saa!

Ihanaa viikonloppua! 

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 21
Tykkää jutusta