Vege Nutella

*Sisältää mainoslinkkejä

Kotiin on vaikeaa varastoida Nutellaa, koska varmaa on että tuo purkki ei tule kauan kaapissa happanemaan. Välillä kuitenkin tulee sellaisia hetkiä jolloin tuota vaarallisen herkullista kaloripommia on pakko saada! Nutella on todennäköisesti juuri tuona hetkenä tehnyt katoamistempun ja kaupat ovat sata varmasti juuri tuona samana hetkenä kiinni. Mutta ei hätää, olen nyt ratkaissut miten tästä maailman suurimmasta herkusta saa tehtyä kotona vegaanisen, gluteenittoman, maidottoman ja huomattavasti järkevämmän version makrojen saralla. Tämä uskomaton resepti syntyy käden käänteessä ja reseptiin tarvitset vain muutaman ainesosan!Linda_Paldanius_avocado

Linda_Paldanius_m-nutrition

Linda_Paldanius_vegetaarinen

M-nutrionilta löytyy todella herkullinen ja edullinen suklaan makuinen VegeProteiini. VegeProteiini on 100% kasvipohjainen proteiinisekoitus jonka lähteet ovat herneproteiini, riisiproteiini ja hamppuproteiini. Kyseinen proteiini sopii hyvin myös kaikille teille joilla proteiinijauheet tuppaavat kiertämään vatsassa. Tämä proteiini on suunniteltu erityisesti herkälle vatsalle ja vegetaariseen ruokavalioon.

Linda_Paldanius_vegeroteiini

Vege Nutella

1 mitallinen (30 g) M-nutrition VegeProteiinia

1 pieni avocado

1 dl vettä

Annoksen makrot

Kcal 303

Proteiinia 27 g

Rasvaa 20 g

Hiilihydraatteja 2 g

Sekoita ainekset soseeksi sauvasekoittimella ja nauti! Suosittelen testaamaan Vege Nutellaa riisikakkujen päälle levitteenä tai sitten todella makeiden herkkujen ystäville nauttimaan ihan sellaisenaan Vege Nutellan -vanukkaana. Taivaallisen hyvää!

Muista, että koodilla LINDA10 saat tästäkin tuotteesta -10% www.m-webstore.fi

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta