Huono nainen

Jokainen meistä tietää, että on olemassa huonoja naisia. Tämän huonon naisen tunnemme hyvin Anssi Kelan biisistä nimeltä Mikan faijan BWM, jossa ilta saa arvoisensa päätöksen kun Rami iskee huonon naisen. Tällä viikolla olen pohtinut – Onko olemassa huonoja miehiä? Tämä huonojen miesten pohdintani on johtunut keväästä. Kevään varma merkki ei suinkaan ole kuraisissa tienpientareissa kukkivat Leskenlehdet tai naisten lyhentyneet hameet, vaan miesten suusta purkautuvat “Hyvä perse” -huudahdukset.

Linda_Paldanius_huono_nainen

Tänä vuonna olen päättänyt varmistaa, että minusta tulee tuo Anssi Kelan laulunsanojen “huono nainen”. Aion aloittaa kunnon tasa-arvo kampanjan. Tulen hyväksikäyttämään jokaisen kohdalleni osuvan messevän tilaisuuden huutaa “Hyvä peräsin” kaikille paremman tarakan omistaville miehille. Tasa-arvo kampanjaani kuuluu myös römpsä. Etenkin Snapchatissa on miehille jostain kumman syystä syntynyt sellainen käsitys, että tuntemattomille naisille voi lähettää kuvia omasta elimestään. Odotan innolla, että seuraavat kuukautiseni alkavat, jonka jälkeen aloitan täsmäiskut. Tampoonin naru tulee koristamaan muutaman viikon päästä kaikkien näiden elinhäiriköiden puhelimien näyttöjä. Ja näiden temppujen jälkeen kenenkään ei tarvitse kysyä enää minulta haaveilenko poikaystävästä? Kaikille näille nuorille naisille jotka tosiaan HAAVEILEVAT poikaystävistä haluaisin vinkata tämän viikon Ilta-Sanomien jutun jossa paljastettiin, että: “Sonkajärvellä on tolkuton määrä nuoria sinkkumiehiä – Nuori vapaa nainen huomataan äkkiä”. Laatujournalismia parhaimmillaan!

Näiden lennokkaiden juttujen siivittämänä taidan siirtyä jalkatreenille ja voitte olla varmoja, että jokainen monttu auki kyykkysarjoja seuraava mies saa kokea saman kohtalon kun hänen toistonsa pärähtävät käyntiin 😉 Selvästikin kevät on antanut myös minulle paljon kaivattua enegiaa, olen ollut tällä viikolla suoraan sanottuna ihan mahdoton! 😀

lindapaldanius

8 vastausta artikkeliin “Huono nainen”

 1. Tässä ei oo kyl mitää järkee avautua tänne, mutta avaudun silti.
  Onko sun mielestä asiat tasan kun naiset saa noin paljon huomioo että et saa olla missään rauhassa?
  Oon tosi itsekriittinen ja omaan huonon itsetunnon.
  Vaatii aivan järkyttävän paljon rohkeutta että uskaltaa lähestyä naisia oikeestaan missään. Yleensä täytyy olla vielä hyvin tukevassa humalassa että uskaltautuu jutulle ja sit ne jutut on yleensä tommosia aika alaarvosia.
  Et varmaa tajua mutta moni mies antais mitä vaan että sais huomiota naisilta!

  • Nyt on kyllä väärä paikka, mutta on varmasti ihan kamalaa 🙁 Muista että tekstini ovat aina hyvin humoristisia. Mutta olen hyvin pahoillani jos olen loukannut tekstilläni sinua jotenkin.

 2. En kestä!! Aivan parasta!! 😂😂😂

  Edellisen kommentoijaan hieman viitaten, niin jos todella haluaa naista lähestyä, niin tapa ei todellakaan ole tällainen mihin Linda tekstissään viittaa, mutta en uskokaan että sitä tarkoittikaan..
  Joo, on kiva joskus saada kommentti ”hyvä perse”, mutta siinäkin on merkitystä millä tavalla se sanotaan..(Niitä kuvia en halua saada keneltäkään 🙈)

 3. Mitä Linda tässä ajaa takaa niin se on kuule markku naisena todella rasittavaa jos joku on koko ajan skannaamassa sua päästä varpaisiin ja heittelee rasvaisia ”kohteliaisuuksia” (eli yleensä jotain esineellistävää). vertaa siihen että olet Ronaldo ja lauma ikääntyneitä haahkoja hyökkää kimppuusi ja yrittää väkisin saada sinua yöksi. Jos haluat naisten suosioon niin ole rehti ja reilu herrasmies, älä tunkeileva. Persettä ei satunnaisten ohikulkijoiden tarvitse kehua.

 4. Tykkään tosi paljon lukea blogipostauksiasi ja seurata sua snapchatissa. Humoristisuus ja suorapuheisuus on ne asiat, joista pidän erityisesti. Tää postaus on kyllä ihan kunkku! Täällä hihittelen yksinäni.

 5. Tää oli ihan huippupostaus! Sulla on ihanan räväkkä huumori ja kirjoitustyyli ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 71
Tykkää jutusta