Peniskateus

Lihaksikkaalla naisella on pitkä klitoris. Klitoris on aloittanut liikakasvun lihasten sivutuotteena ja lihasten takana on tietenkin peniskateus. Olisi mielenkiintoista tietää kuka on nähnyt niin paljon naisten peniksiä, että on saanut muutkin kotitohtorit uskomaan tähän poikkeavaan lihaksikkaan naisen anatomiaan. Yllättävää kyllä, mutta oikeassa elämässä äärimmäisen harvalla treenatulla naisella on poikkeuksellisen pitkäksi kasvanutta uloketta jalkovälissään. Ja ne keillä liikakasvua on havaittavissa tuskin ovat enää hengissä kahdeksankymmentä luvun horkkien jälkeen. Gladiaattoreista on varmasti tekeillä päivitetty versio ja tulee olemaan aika mielenkiintoista nähdä miten paljon pienempiä 2000-luvun gladiaattori naiset ovat.

Uloketta tai ei. Olen joka tapauksessa vakuuttunut siitä, että vahvat naiset ovat monellakin tapaa ehkä hivenen pelottavia. Vahvuus voi hyvin olla henkistä tai fyysistä ja ihan yhtä pelottavaa miehille että naisille. Varmaa kuitenkin on, että vahva nainen on huomattavasti pelottavampi kuin vahva mies. Monesti kuitenkin unohdetaan, että vahva on todennäköisesti joutunut tekemään huomattavasti enemmän töitä kuin heikko. Fyysisesti tai henkisesti vahvaksi ei kasveta sohvalla makaamalla tai niiden tunteiden kanssa joissa poskea silittää silkinpehmeä höyhen.

Välillä vahvakin on heikko ja silloin on heikkojen vuoro olla vahvoja. Olemme laumaeläimiä, joista kukaan ei olisi yksin mitään. Heikkous ei ole häpeä ja heikon rooli on ihan yhtä vaativa kuin vahvan. On vahvuutta olla heikko! -Ja mikä on vahvaa ja mikä on heikkoa?

P.s. Peniskateus on sellainen käsite jota kenenkään ei olisi pitänyt käyttää enää sitten 1960 -luvun.

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Peniskateus”

  1. Heippa!
    Sullahan on se team supermass huppari, niin osaatko sanoa minkä merkin huppari se on? Eli minkä valmistama, ennenkuin siihen on brodeerattu logot? 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta