Noir

Linda_Paldanius_hyvinvointi

Jokaisella meistä on päiviä jolloin mikään ei onnistu. Välillä nuo päivät voivat venyä viikoiksi ja toisinaan taas kuukausiksi. Musta on kaunis väri mutta äärimmäisen ruma mielentila. Mustan myrskypilven osuessasi päälaellesi pitäisi aina muistaa, että myös mustalla on vastakohta. Tämä mustan vastakohta on tietenkin valkoinen.

Vanhan kliseen mukaan elämä ei ole mustavalkoista, mutta harvoin se on siltä väliltä. Mieleemme eivät jää arjen harmaat muistot, vaan ne ääripään tunteet kun olimme joko todella onnellisia tai surullisia.

Varjossa valo on kauneimmillaan, mutta valon määrän päätät vain sinä itse.

Tällä viikolla olen päättänyt antaa kevään tulla todenteolla elämääni. Valossa kylpemisen aloitin alkuviikosta kun tein aikuisen peliliikkeen ja kävin läpi keskustelun jota olen vältellyt monta vuotta. Tuntuu kuin niskasta olisi revitty säkillinen sontaa ja saman lannanluonnin merkeissä olen ahkeroinut koko viikon. Lanta on lentänyt ja niin myös minä itse. Hyvää fiilistä olen bustannut itseeni tällä viikolla lannanluonnin lisäksi romanttisesta Sanna Tahvanaisen Pikkumusta -kirjasta ja Jukka Ässän Mä haluun muistaa miltä se tuntuu -biisistä. 5/5!

Linda_Paldanius_musta

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta