Mitä jos et pärjääkkään fitness -kisoissa?

Linda_Paldanius_fitness
Kuva Jumbosta

Palataanpa fitneksen palkintoon.  Mutta mitä ihmettä tapahtuu jumbolle?

Jumbo on voittajan tavoin vetänyt läpi brutaaliakin brutaalimman kahdenkymmenen viikon kisadieetin. Jumbo ei suinkaan ole sijoittunut jumboksi fysiikan vajaavaisuuksien tai onnettoman lavaesiintymisen vuoksi, vaan jumbouden takana on tietenkin tuomaripeli! Jumbo itse ei tiedä mitään tästä mystisestä tuomaripelistä. Tuomaripelin pelisäännöt ovat hänelle yhtä epäselvät kuin elämänkoulun pääsyvaatimukset. Onneksi kisakatsomo on kuitenkin täynnä ihmisiä, jotka ovat pukeutuneet sellaisiin merkkeihin jotka ovat vapaasti suomennettuina: Parempia vartaloita, Sooda ja Nopea hengenveto. Tämä etenkin miesten valloittama Better Bodies, Gazoz ja Gasp -kansa on siis ollut todistamassa katsomosta käsin tätä tuomaripeliä, jota jumbo ei ole kirkkaiden lavavalojen vuoksi pystynyt näkemään.

Kisojen jälkeen jumbolle kerrotaan tuomaripelin sääntöjen määräytyvän tiimin perusteella. Tästä johtuen jumbo päättää vaihtaa jatkossa tiimiä vähintään puolen vuoden välein, näin hän on ikään kuin mukana jokaisessa kädessä. It’s ALL-IN!

Linda_Paldanius_bikinifitness

Pian Jumbo kuitenkin hoksaa että tiimi ei ole tuomaripelin poikki puhaltava pilli, vaan syynä on toinen yhtä mystinen tekijä nimeltä taso. ”Tänä vuonna taso oli vaan niin jäätävä.” Mikä on kyllä sinällään aika ihmeellistä, koska kaiketi niiden lavavalojen säteilemä lämpö on vakio. Ehkä jumbous johtui sittenkin fitneksessä usein tapahtuvista oikeusmurhista. Se sen on pakko olla! Vitsi vaan kun jumbolla ei ole yhtään linnatuomiota päällä joka oltaisiin voitu näissä fitness -kisoissa todistaa vääräksi. Ehkä sitten ensi kerralla…

Mikäli kävisi niin hassusti että jumbouden syyksi paljastuisikin yleinen paskuus, tulee elämästä oikeasti kisadieetin jälkeen aivan ihanaa. Kisadieetin jälkeen offille siirtyminen kestää vain muutaman hassun kuukauden ja sehän ei tunnu missään enää tuon kahdenkymmenen viikon kisadieetin päälle! Toki voit siirtyä offille suoraan kisadieetiltä, mutta silloin sinusta tulee satavarmasti aika läski. Joten pikkuruisin kaloreiden voimin sinulla on edessäsi parasta aikaa kehittyä. Kroppa tulee ottamaan treeniä vastaan fantastisesti ja onneksi kisojen jälkeen ei koskaan ole enää ikinä edes väsy. Ihanaa! 😉 Eli jumbo taisi sittenkin olla vain yksinkertaisesti huono!

lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Mitä jos et pärjääkkään fitness -kisoissa?”

  1. Aikasta erikoinen teksti – joo ymmärrän pointtisi, joskus selittelyt pitäisi jättää sikseen ja todeta, että muut nyt vain oli parempia. En kuitenkaan allekirjoita sitä, että jumbo olisi huono. Todennäköisesti hänenkin kuntoon on nähty valtavasti vaivaa, mutta hänen luontainen rakenne, tiukkuus ja liian vähäiset lihakset/muodot eivät riitä pärjäämään muita vastaan, se ei mielestäni ole yhtä kuin huono. Ehkä pieni asenne ja näkökulma viilaus olisi paikallaan..

    • Kyseessä tekstissä olen itse jumbo, puhun vain itsestäni!

  2. Oot ihana esimerkki siitä, että nainen voi olla bikini fitness -kisaaja, kaunis ja älykäs! Itse nuorempana naisena ihailen sun asennetta elämään ja ajatusmaailmaa, niin kuin se tänne blogiin välittyy 😊 mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta