Kariseva joulukuusi

*Sisältää mainoslinkkejä

Talvi on tehnyt taas tehtävänsä ja olo on ollut kuin sisälle unohtuneella joulukuusella. Joulukuusi olisi ehdottomasti pitänyt nakata ulos loppiaisena ja tästä johtuen sisällä talvehtinut joulukuusi näyttää maaliskuussa aika karmivalle. Tätä kuivan sisäilman ruoskimaa joulukuusta ei saanut enää ehostettua edes tutulla ja turvallisella pakkelikerroksella, joten oli siis tullut aika turvautua järeämpiin aseisiin.

Linda_Paldanius_ihonhoito

Offerilla.com on pelastunut minut monesti yllätäviltä kulueriltä ja niin se oli pelastukseni myös tällä kertaa. En todellakaan ollut varautunut siihen, että näytän yhtäkkiä marraskuun ensimmäisten auringonsäteiden valossa kuivalle karahkalle. Nyt kasvoistani kariseva kuiva iho oli hilseily asteeltaan sen tasoinen, että se uhkasi jo varista upeisiin silmäripsiini. Tilanneen korjaus ei onnistunut enää kotikonstein ja siksi päätin ostaa Offerilla.com ihoa uudistavan timanttimikrohionnan hintaan 35e (ovh 75e).

Timanttimikrohionta kuorii tehokkaasti kuivaa ihoa ja avaa hyvin tukkeutuneita ihohuokosia. Toimenpide on kivuton ja sopii kaikille ihotyypeille. Pakko myöntää, että teki mieli huutaa innostuksesta eilen tiistaina kun t-alueen mustapäät saivat kunnolla kyytiä ja kuivasta ihosta tuli taas historiaa. Timanttimikrohionta kannattaa tehdä nyt hyvissä ajoissa ennen kesän porottavaa aurinkoa. Käsittelyn jälkeen täytyy nimittäin välttää voimakkaalle auringonvalolle altistumista noin viikon verran.

Pienenä huomiona voisin muistuttaa, että kasvohoidot eivät todellakaan ole vain naisille. Etenkin monella kovaa treenaavalla miehellä on ihossaan helposti paljon epäpuhtauksia. Kasvohoidosta ehkä juuri tämä timanttimikrohionta on se miehekkäin. Toimenpiteen jälkeen iho ei myöskään juurikaan punota, joten kavereiden kommentteja ei tarvitse lähteä jännittämään. Mutta mikäli kasvojen syväpuhdistus on liikaa miehisyydelle, suosittelen kaikkia miehiä puhdistamaan vaikka sitten auton Offerilla.com tarjouksella hintaan 14e!

-Aurinkoisin terveisin ex-karahka-

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta