Taikinan ystävät huomio!

*Sisältää mainoslinkkejä

Linda_Paldanius_kaurapuuro

Olen viime aikoina ihan hurahtanut jo aikaisemminkin mainitsemaani M-Nutrition kanelipullan makuiseen puddingiin. Sekoitan puddingia jäisten marjojen kanssa välipalaksi, mutta lisään sitä myös aamulla puuroon. Olet mitä syöt. Usein ainakin me naiset koemme olevamme yksiä pullataikinoita, joten tässä mielessä ainakin itse voisin hyvin olla ajoittain seuraavan herkkuni kaltainen.

Kanelipullapuuro

40 g kaurahiutaleita

5 g chia-siemeniä

25 g kanelipulla puddingia

hyppysellinen suolaa

ripaus kardemummaa

Kaada sekaan pari desiä keitettyä vettä ja annan hautua kolme minuuttia. Lopputulos maistuu ihan pullataikinalle! Tästä herkusta saat myös kivasti kuitua, joka pitää nälän loitolla pitkään ja suoliston kunnossa 😉

Linda_Paldanius_maustepuuro

Linda_Paldanius_aamupala

Esimerkki annoksen makrot:

266 kcal

hiilihydraatteja 28 g

rasvaa 6 g

proteiinia 25 g

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta