Millainen on sinun tyylisi?

*Sisältää mainoslinkkejä

Oma tyylini on ehdottomasti ”street”! Uudet vaatteet piristävät aina, mutta ikävä kyllä shoppailu on maailman kamalinta puuhaa. Etenkin jos olet jotenkin hassun kokoinen! Itse kuulun ehdottomasti tähän hassun malliset ihmiset -kategoriaan. Iso takapuoli ja leveä selkä ovat sellainen combo jota ei ängetäkään ihan jokaiseen luomukseen.

Linda_Paldanius_street

Linda_Paldanius_vapaa-aika

Kotoa käsin shoppailu on huomattavasti mukavampaa. Kotona sinun ei tarvise survoa itseäsi vaatekauppojen sovituskoppien jonoihin ja puhumattakaan niihin itse koppeihin. Meillä kaikilla on ne omat suosikkimerkit ja luottokaupat joista löytyy aina takuuvarmasti jotain kivaa piristystä omaan vaatekaappiin. Omat takuuvarmat vaatebrändini ovat yllättäen sporttimerkkejä ja niitä astetta vähän rennompia vapaa-ajan merkkejä.

Linda_Paldanius_selka

Monet lukijani ovat bonganneet minut usein esim. Calvin Kleinin ja Alpha Industriesin piloteissa. Junkyard.fi on itselleni varma tapa shoppailla omia suosikkejani kotoa käsin. Junkyardin oman valikoiman JUNKYARD XX-XY vaatteet ovat todella kestäviä ja edullisia 😉 Ja mikä parasta löydän myös kaikki muut omat suosikkini saman sivuston Junkyard.fi alta!

Linda_Paldanius_kevat

Linda_Paldanius_mekko

Linkit kuvien vaatteisiin (HUOM! NYT -30%):

Musta sivulta avoin toppi

Hame

Musta tank-top

Vaaleanpunainen paita

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Millainen on sinun tyylisi?”

  1. Täällä toinen ei niin standardimallia oleva! Kun on yli 175cm pitkä, harteikas ja leveän lantion omistama nainen, ei ihan mene noihin massakauppojen muottiin. Ei se silti estä shoppailemasta, nettikaupat on mulle pelastus sekä useat skandimerkit, joilla vaatteiden muotoilu imartelee pidempiä ihmisiä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta