Välillä on pakko epäonnistua jotta voi taas onnistua

*Sisältää mainoslinkkejä

Kolmen viikon sairasteluni on vihdoin historiaa. Pakko sanoa, että kuluneiden kolmen viikon aikana pää on ollut todella kovilla. Sairasteluni todisti jälleen kuinka huonosti ihminen voi voida henkisesti, mikäli ei pääse harrastamaan liikuntaa. Liikunta on aina ollut itselleni tehokkain tapa ns. nollata pää. Tänä aamuna kun kävin Eevin kanssa juoksemassa meinasinkin ruveta itkemään onnesta. Raikkaasta ilmasta tuli vaan niin hyvä fiilis. Minulla on tosiaan ollut lähes kuukauden niin kova yskä, että olen oikeasti pelännyt tukehtuvani. Nyt kuitenkin tuntuu vihdoin siltä, että happi on alkanut taas kulkeutumaan aivoihin asti!

Linda_Paldanius_hyvinvointi

Ilmeisesti juuri tuon hapenpuutteen vuoksi en ole viime aikoina ollut kovin skarppi. Olen myös sortunut todella usein itselleni epätyypilliseen ammattimaiseen märisemiseen. Elämän pienet piristykset ovat jääneet huomaamatta ja tästä syystä ollut aika raskas. On oikeasti aika jännä huomata miten synkäksi arki muodostuu kun ei osaa iloita pienistä asioista. Etenkin viime viikosta minulle on jäänyt mieleen vain se, että olen tehnyt vain virheitä. Nyt kuitenkin on aika alkaa taas nauttimaan elämästä ja iloita niistä pienistä asioista joita elämä tarjoilee meille jokaiselle, joka ikinen päivä.

Linda_Paldanius_rakennekynnet

Linda_Paldanius_kaudenhoito

Perjantaina Fenix-Nailpointissa Sandran minulle teroittamien mattamustien kynsieni kanssa aion ottaa taas tiukan otteen elämästä!

Skarppia viikkoa kaikille!

 

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta