The Rules of Life

 

“YOU DON’T HAVE TO IMPROVE OR CHANGE OR STRIVE FOR PERFECTION. QUITE THE OPPOSITE. JUST ACCEPT”

Linda_Paldanius_saantokirja

Tämän viikon isoin onnistumiseni oli ehdottomasti Eevin makuuhuoneesta pöllimäni The Rules of Life -kirja. Vaikka kirjan nimi viestii aivan kamalan vaarallisen oloisesta elämäntaito -oppaasta joka on täynnä huuhaata, sitä se ei kuitenkaan ole! The Rules of Life osoittautui heti ensimmäisistä sivuistaan asti ihan johtavaksi ja jäätävän koukuttavaksi opukseksi.

Normaalisti jos kirjan kanteen on liitetty sellaisia markkinointilauseita kuten “The international bestseller” kannattaa lähinnä juosta! The Rules of Life antaa näköjään tähänkin sääntöön poikkeuksen. Aikuisilla ihmisillä on takataskussaan kasa hassuja sääntöjä, jotka kannattaa aina aika ajoin tarkistaa.

Linda_Paldanius_arki

“THERE ARE SOME THINGS IN THE LIFE THAT ARE IMPORTANT AND A WHOLE LOT OF THINGS THAT AREN’T”

Arjen pyörittäminen vaatii tiettyjä sääntöjä ja etenkin me suomalaiset suorastaan rakastamme sääntöjä. Liian usein kuitenkin unohdamme, että asioita voi tehdä myös mentaliteetilla: “Koska mä voin!”. Tämä voi kuulostaa ehkä lapselliselta, mutta monelle tämä naiivi suhtautuminen voisi poistaa sata stressilukkoa nykimästä silmäkulmista. Tulevana viikonloppuna annan jokaiselle lukijallani tehtäväksi sanoa ainakin kerran: “Koska mä voin” ja näyttää häränpyllyä aikuisten sääntökirjalle. Jätä sunnuntaiaamun pakollinen siivousrumba kesken ja lähde vaikka päiväleffaan. #elämääreunalla

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta