Heikkouden häpeä

Jokainen meistä käyttäytyy eri tavalla ollessaan haavoittuvassa tilassa. Tämä haavoittuva tila voi olla esimerkiksi sairastuminen tai vaikka ihmissuhdeongelma. Toiset meistä turvautuvat mielellään läheisten tukeen ja turvaan. Toiset puolestaan ovat allergisia säälille.

Linda_Paldanius_terveys

Oma käyttäytymismallini on ehdottomasti allergia. Olen kulkenut kuluneet pari viimeistä viikkoa kirjaimellisesti karvat pystyssä. Saan kuumeen tuomien vilunväristysten lisäksi inhonväreitä kun kipeää olemustani voivotellaan jatkuvasti. Sääli on tapa jolla viestimme empatiaa ja siksi nämä ihnonväreeni ovat suorastaan naurettavia.

Olen siis ollut nyt sairaana lähemmäs kaksi viikkoa ja koko tuona aikana en ole myöntänyt itselleni, että olen oikeasti tosi kipeä. Minulla on ollut maailmanlopun yskä ja olen aivan vakuuttunut, että yskänpuuskani tulevat varpaista asti. Mikäli tämä yskä ja kuumeilu jatkuu vielä pitkään, tulen olemaan kesällä todella tikissä. Vatsalihakset ovat olleet yskimisestä hellänä ja kuumeessa elimistö kuluttaa energiaa lepotilaa huomattavasti enemmän.

Huomenna aloitan kaikesta kuumeilusta huolimatta talviloman. Loman kunniaksi aion marssia ensitöikseni taas vähän lääkäriin ja kuvauttaa keuhkoni. Tämän munkkien esittelyn jälkeen aion mennä ehostamaan riutunutta olemustani Salon Milagroon Minnalle. Loman ansiosta minulla on vihdoin aikaa levätä ja seuraavan viikon tavoitteeksi tulen ehdottomasti asettamaan itselleni supernaisen karistamisen. Nyt on pakko myöntää, että minäkin olen niin heikko, että sääli on tässä kohtaa jo ansaittua eikä vittuilua 😀

 

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta