Fashion week in Milan

Linda_Paldanius_fashion_week_milan

Palasin myöhään maanantaiyönä Milanosta. Olin Milanossa työmatkalla hankkimassa silmälasikehyksiä yhdessä työnantajani kanssa ja koska en ollut lomalla, tuli viikonlopun aikana lähinnä mietittyä kevään trendejä. Optikon työ on siinä mielessä palkitsevaa, että työnkuva ei rajoitu vain niin sanotusti terveydenhuoltoon. Silmälasit eivät suinkaan ole vain apuväline, vaan myös asuste. Tästä syytä optikon on terveydenhuollon ammattilaisena oltava myös perillä uusimmista muotivillityksistä.

Viime viikonlopun Midon silmälasimessujen ajankohta oli muotia silmällä pitäen enemmän kuin loistava. Lauantaina ennen sunnuntain ja maanantain kehys hankintoja haimme inspiraatiota Milanon muotiviikkojen lumoavasta katumuodista. Kadut kirjaimellisesti vilisivät henkeäsalpaavia luomuksia! Muodista vielä sen verran, että kevään kuumimmat asusteet ovat nyt ehdottomasti nude käsilaukku, metallisankaiset kehykset ja paksupohjaiset tennarit. Tsekkauksen arvoiset paksupohjaiset tennarit löytyvät kylläkin jo talvella esitellystä Guccin mallistosta. Toisaalta näillä 10 cm korkeilla platformeilla ei paljon ennen kesää Suomessa liikuskella. Ysäri on edelleen todella pop, joten jos et ole metallinhohtoisten värien ystävä, valitse vaatteesi kahdesta varmasta kevään väristä: nude tai puhdas valkoinen. Kesän korvilla toimivat aina on myös erilaiset raikkaat printit kuten Furlan uudesta The Urban Jungle -malliston laukuista voi huomata.

Linda_Paldanius_duomo

Hotellimme Ambasciatori Milan sijaitsi aivan Duomo di Milanon katedraalin vieressä joka tarjosi loistavien shoppailumahdollisuuksien lisäksi tietenkin valtavan kaunista arkkitehtuuria. Mikäli vierailet Milanossa ja olet kiinnostunut muodista suosittelen ehdottomasti pyörähtämään Galleria Vittorio Emanuele II kauppakeskuksessa. Ihan mieletön ostoskeskus, jossa myös tavallinen kaduntallaaja pääsee käsiksi luksusmerkkeihin. Vaikka olisitkin vain shoppailemassa galleriassa ikkunoita, tulee siinäkin helposti nälkä. Itse nautin tuossa taivaallisessa ympäristössä ihanan suolaisia ostereita. Ravintola tärpeistä on pakko mainita Duomon aukion läheisyydessä sijaitseva Salsamenteria di parma (Via San Pietro all’Orto 9). Edullinen ravintola tapas -henkinen ravintola josta jokainen löytää varmasti omaan suuhunsa sopivia herkkuja. Itse herkuttelin kyseisessä ravintolassa suussa sulavalla ilmakuivatulla kinkulla ja season ravioilella, joiden täyte oli tällä kertaa tryffeli.

Linda_Paldanius_ostoskeskus

Linda_Paldanius_Milano

Kaiken kaikkiaan upea kaupunki ja messuilta teimme todellisia löytöjä! 

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Fashion week in Milan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta