Nesteitä poistava mehu

Linda_Paldanius_sellerimehu

Eilen olin saksalaisessa Siwassa ja bongasin hevi -osastolta todella kutsuvan näköisen vihreän juurakon. Tämä juurakko oli selleri. Selleri on ehkä yksi maailman eniten vihattu vihannes. Voin itsekkin rehellisesti sanoa, että eilen katselin ensimmäistä kertaa elämässäni pahvilaatikossa ketareet levällään makaavaa selleriä kieli pitkällä! En tiedä johtuiko tämä sellerin himo siitä, että minusta on tullut vanha vai ylipäätään helkutin kuiva muija.

Natsi Siwasta haalin lopulta mukaani kaksi kassillista ruokaa jotka raahasin kotiini HKL:n kuluneiden renkaiden voimin. Bussi oli eilen jostain syystä erityisen extra-pölyinen ja ikävä kyllä tämä erikoispöly siirtyi bussin lattioilta hengityselimien kuljettamana suoraan suuhuni. Kotiin päästyäni olin siis aivan pölyhousu, pölysuu ja jotain muuta yhtä pölyistä tältä väliltä. Mutta onneksi minulla oli kaupasta bongaamani selleri takataskussani! Selleristä loin todella raikkaan nesteitä poistavan ja vastuskykyä buustaavan mehun! Mehu antoi kivasti kyytiä pölylle ja energiaa iltapäivän haasteisiin.

Linda_Paldanius_selleri

Sellerimehu 

puolikas kurkku

2 versoa selleriä

1 rkl sitruunamehua

1 rkl inkiväärimehua

5 g M-nutrition EAA+ lemon

Sekoita kaikki ainesosat keskenään juoksevaksi blenderissä

P.s jos haluat mehuun makeutta, kokeile omenaa

lindapaldanius

5 vastausta artikkeliin “Nesteitä poistava mehu”

  1. Myös selleri ja ananas toimii keskenään tosi hyvin! Ja ananaskin poistaa nesteitä jos se kiinnostaa.

    • Se on totta, mutta huomattavasti energiapitoisempi kuin esim kurkku ja selleri 😁

    • Hassu! Kuka sanoi että minä en syö ananasta 😂

  2. No jos tällainen 167cm/46kg sohvaperuna uskaltaa syödä ananasta miksei tollanen kova treenava ei? 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta