Miksi nainen haluaa olla lihaksikas?

Linda_Paldanius_Muoti

Nyky-yhteiskunnalle ei kelpaa enää nainen joka vain synnyttää. Vaikka me suomalaiset olemme jo pitkään olleet huonoja sikiämään, emme silti suoranaisesti kärsi väkikadosta. Tilanne oli himppasen eri esimerkiksi toisen maailmansodan jälkeen, kun pelloille tarvittiin jengiä töihin. Nykyisin pelloilla ovat töissä jotkin ihan muut kuin suo, kuokka ja Jussi. Mikäli kuitenkin tilanteeseen tulisi äkillinen muutos, homma korjaantuisi helposti rajojen aukaisulla. Sillä onko mitään väliä kenellä se kuokka on kädessään? Jussi, Jusuf, Jewgeni vai Jeff? Mutta tietenkin omat ihan omin pikku kätösin hengissä pidetyt lapset antavat elämään sitä kuuluisaa sisältöä ja mahdollisesti muutaman niitä suomileijonien kaipaamia natiiveja.

Palataanpa takaisin naisen työhön. Lasten kasvattamisen ohella naisen tulisi olla veronmaksaja. Onneksi yhteiskunta on tehnyt tästä hommasta mukavan helppoa, koska veroja nainen voi maksaa myös muun muassa valtion tarjoamista avustuksista kuten äitiyspäivärahasta. Sama juttu pätee myös esimerkiksi opintotukiin, marjojen keräämiseen ja pullojen keräämiseen. Suomessa saa maksaa veroja käytännössä ihan kaikesta. Yhteiskunta ei kuitenkaan ikävä kyllä pyöri panttipullojen palautuksesta seuranneilla verotuloilla, joista tuskin yksikään veronmaksaja vaivautuu verottaja ilmoittamaan. Eli olisi myös hienoa, jos veronmaksajien verotuloja tulisi mielellään valtion kirstuun mahdollisimman paljon.

Ja miten sitten ansiotuloja saadaan mahdollisimman paljon? No tietenkin työskentelemällä vuorokauden ympäri, johon aika harva kykenee. Pidemmille yöunille pääsee todennäköisesti luomalla menestyvän uran. Menestykkään uran voi luoda myös ilman koulujen penkkien kuluttamista, mutta usein koulussa istuminen helpottaa kova palkkaiseen työhön pääsyä. Ura, koulut ja lapset ovat vielä lastenleikkiä, tässä ohessa naisen tulisi mielellään näyttää vielä kaksikymmentä vuotiaalta treenatulta barbielta. Niin ja ne kaksikymmentä vuotiaat tyhjäpää silikonibarbiet meni jo muodista. Joten miehet, teidän ei ole enää muodikasta kuskailla urheiluautoilla puolta nuorempia pimuja. Se on vain ällöä. Nyt on muodikasta olla älykäs supernainen, joka synnyttää pennun jos toisenkin kovapalkkaisen työnsä ja punttien kolisten ohella.

#tavoitteet 😀

lindapaldanius

5 vastausta artikkeliin “Miksi nainen haluaa olla lihaksikas?”

  1. Metsämarjoja ja sieniä voit kerätä ja myydä ihan verovapaasti 🙂 Verolliseksi ne muuttuu heti jatkojalostaessa esim. hilloksi. Nälkä tulee, jos keräilemällä koittaa tuloveron kokonaan välttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 20
Tykkää jutusta