Maailman paras pikakahvi

*Sisältää mainoslinkkejä

Linda_Paldanius_pikakahvi

Tiedättekö sen tunteen kun olet kotona ja mielesi tekee suussa sulavaa lattea. Kotona ei tietenkään ole sellaista luksustuotetta kuin maitoa ja kahvinkeitin on jostain syystä päättänyt ulostaa itsestään vain karrelle palanutta mustaa sylkeä. Tilanne ei kuitenkaan ole niin paha kuin puitteet antavat ensisilmäkseltä ymmärtää. Tässä kohtaa kannattaa ottaa laiskan keinot käyttöön, eli kaivaa keittiön kaappien uumenista pikapelastusta.

Lattenhimo saadaan kuriin pikakahvilla ja mitallisella M-nutrition Coffee Break, Chai Lattea. Itse tykkään tehdä kotona kahvilatasoa vastaavan kevennetyn version lattesta juomapulloon. Resepti on hyvin yksinkertainen. Ota iso juomapullo ja lisää pullon pohjalle yksi iso ruokalusikallinen pikakahvia. Kaada sekaan ¾ kuumaa vettä ja tämän jälkeen 1 dl kylmää vettä. Viimeistele juomasekoitus Coffee Break, Chai Lattella ja ravista. Taivaallisen hyvää ja sopii heti juotavaksi! <3

Linda_Paldanius_Coffee_Break

Linda_Paldanius_take_away

15 g Coffee Break Chai Lattea:

Energiaa 47 kcal

Proteiinia 9,3 g

Hiilihydraatteja 0,75 g

Rasvaa 0,4 g

Kofeiinia 60 mg

Linda_Paldanius_alennuskoodi

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Maailman paras pikakahvi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta