Seuraava fitness-villitys

Bikini fitness ja men’s physique olivat aluksi sellaisia sarjoja joille lähinnä hymyiltiin. Muistan kun men’s physique sarjaa esiteltiin kulttuuritalolla vuoden 2013 kevään kisojen yhteydessä. Tuolloin istuin itse katsomon puolella ja olin lähinnä haaveilemassa omista tulevista kisoistani. Men’s physique lajiesittelyn shortsit olivat jotain niin ihmeellistä, että kyllä siinä oli monella naurussa pidättämistä. Nykyisin ehkä mm. kehonrakennuksen minimalliset tangat ovat ehkä hauskemmat kuin nuo vuoden 2013 ihmeelliset shortsit.

Veikkaan, että IFBB uudet lajit Women’s ja Men´s fit-model tulevat kokemaan saman räjähdysmäisen suosion kuten bikini ja shortsi. Tätä uutta naisten sarjaa esiteltiin Unkarin MM-kisojen yhteydessä ja silloin muistan myös nauraneeni: “Mitä ihmeen iltapuku muijia täällä pyörii?” Mutta ilmeisesti etenkin Itäblokin maissa tästä lajista on tullut jo todella suosittu. Jännä nähdä, koska Suomessa pidetään ensimmäiset Women’s fit-model skabat. Ehkä jo ensi keväänä? En ihmettelisi yhtään, koska tämän tyyppiseen lajiin löytyisi varmasti paljon kilpailijoita. Ja esimerkiksi Latviassa, eli ihan meidän naapurissa tässä lajissa kisataan jo. Miesten uutta fit-model sarjaa joudutaan todennäköisesti odottamaan hivenen pidempään, koska naiset ensin!

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Seuraava fitness-villitys”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta