Kiirettä paossa

*Sisältää mainoslinkkejä

Lauantaiaamuna herätyskello herätti minut jo kuudelta. Aikaisen herätykseni ansiosta kerkesin kirjaimellisesti juoksentelemaan kellon ympäri Helsingin kaduilla. Tälläisen suorituksen jälkeen palkitsin itseni ansaitusti pienellä hemmottelulla. Nautin tästä pienestä hemmottelusta Kalevankatu neljässä Fenix-Nailpointissa jossa minulle tehtiin kynsihuolto.

Suoraan sanottuna kynsihuollosta oli venähtänyt laittoman pitkä aika ja tästä johtuen kynteni olivat sellaisessa kunnossa, että kättely oli alkanut hävettää. Olen aikaisemminkin sanonut, mutta sanon sen nytkin: “Kädet ovat ensivaikutelman A ja O”. Lohkeilleet ja jyrsityt kynnet antavat aina epäsiistin vaikutelman.

geelikynnet_Linda_Paldanius

Rakennekynnet_Linda_Paldanius

Kynsiteknikkona Kalevankadulla minulla toimi Sandra. On ihanaa huomata kuinka minunlaiseni ihmisvihaaja törmää välillä ihmisiin joiden kanssa aika lentää siivillä. Sandra osottautui kunnon perfektionistiksi ja lopulta huollossa kului lähes kolme tuntia. Omaan takapuoleeni tuo kolme tuntia tuntui kuitenkin vain hetkeltä. Olin niin rentoutunut kovan päivän jälkeen Sandran kanssa höpötelessäni, että menetin ajantajun! Oli ihanaa löytää paikka jossa oikeasti oli sellainen fiilis, että ei ole kiire!

Kiireetöntä tulevaa viikkoa kaikille!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta