Yksinkertaiset asiat ovat aina niitä vaikeimpia, ARVONTA!

*yhteistyössä m-webstore.fi

Etenkin meille suomalaisille vedenjuonnin pitäisi olla enemmän kuin helppoa. Mutta jostain kumman syystä suomalainen tarttuu kuitenkin työpaikallaan mieluummin kahvikuppiin kuin siihen helpompaan vaihtoehtoon, eli vesilasiin. Miksi veden juonti sitten on niin tärkeää? Vesi ei ole ainoastaan meille elinehto! Vaan sen laiminlyönnillä voit romuttaa hyvinvointiasi muun muassa jämäyttämällä aineenvaihduntasi, kuivattamalla ihoasi ja kärsimällä jatkuvasta väsymyksen tunteesta.

Koska veden juominen Suomessa on niin yksinkertaista, joudun itsekin miettimään päivittäin: “Olenko juonut tänään tarpeeksi vettä?” Kuntosalilla vesi virtaa kurkustani alas kuin itsestään, mutta töissä ja kotona sen ryystäminen unohtuu laittoman usein. Mutta ei enää! Supermass nutrition on vihdoin lanseerannut astetta leuhkemman *Gym Jug -juomapullon, jonka tilavuus on huimat 2,2 litraa. Ja mikä parasta! Tämä muovikanisteri on BPA-vapaa.

DSC_2656

DSC_2662

Omaan kanisterini tyhjennän kaksi kertaa päivässä. Lisään jokaista kanisteria kohden yhden mitallisen (10g) aminohappoja. Nyt olen ihastunut *EAA+ makuun vihreä omena. Se on taivaallisen hyvää! Toisen kanistereita tyhjennän, kun aterioiden väli venyy neljään tuntiin ja toisen kun olen treenaamassa.

DSC_2664

”EAA+ on tieteellisiin tutkimustuloksiin perustuva aminohapposekoitus, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja (EAA) optimaalisessa suhteessa. Suurin osa tuotteen sisältämistä amino-hapoista on haaraketjuisia (BCAA). EAA+ stimuloi tehokkaasti lihaskasvua ja estää lihasten hajoamista. EAA+ sisältää lisäksi sitrulliinimalaattia, joka estää lihasväsymystä ja harjoittelun aikaista lihasarkuutta. EAA+ sisältää myös histidiiniä ja B6-vitamiinia. Histidiini tehostaa sitrulliinista saatavia hyötyjä ja B6-vitamiini vaikuttaa aminohappoaineenvaihduntaan.”

10 g ravintosisältö:

Energia 31,2 kcal

Proteiini 6,7 g

Hiilihydraatit 0,8 g

Rasvaa 0,002 g

Innostukseni keskellä haluaisin nyt arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni Gym Jug -juomapullon ja 500 g EAA+ aminohappojauhetta (maussa vihreä omena). Arvontaan osallistut vinkkaamalla alla olevaan kommenttiboksiin oman vedenjuonti kikkasi. Osallistumisaikaa on perjantai 27.1 klo: 24.00 saakka.

DSC_2653

Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi
Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi

 

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä Pirre, onnea!

lindapaldanius

262 vastausta artikkeliin “Yksinkertaiset asiat ovat aina niitä vaikeimpia, ARVONTA!”

 1. Siis oma vedenjuontikikka on just jostain kivasta juomapullosta juominen, muuten tulisi juotua varmaan puolet vähemmän. 😀

 2. Jossain vaiheessa latasin sellasen sovelluksen, josta tuli tarkkailtua, että tulee juotua tarpeeksi 🙂 nyt lähinnä pyrin juomaan about 6krt päivässä sheikkeristä vettä, josta tulee yhteensä n 3l.

 3. Juomapullo vaan hollilla koko ajan..ei kait se muukaan auta, muuten tahtoo unohtua 🙁

 4. Pidän aina mukana juomapulloa tai sheikkeriä, niin tulee huomaamatta juotua 🙂

 5. pidän juomapulloo mukana tunneilla ja joka tunnin aikana juon pullon vettä en lähde luokasta ennen kun pullo on tyhjä;)

 6. Kotona pidän litran vesipulloa lähistöllä ja töissä on aina oma iso vesilasi näkyvillä, ei pääse unohtumaan.

 7. Puolenlitran oluttuoppi josta näkee puolenlitran rajan. ja vesituoppi aina pöydällä.

 8. Oma vedenjuontikikkani on kantaa juomapulloa aina mukana, ihan kaikkialle. Ja kivannäköisestä pullosta vesi jotenkin maistuu paremmalta, joten mukanani kulkee usein pinkki tai turkoosi pullo kivalla kuosilla.

 9. No kotona veden juominen ei ole ongelma, mutta töissä sitä pitää aktiivisesti ajatella. Hyvä ja riittävän suuri juomapullo tai sheikkeri toimii hyvänä mittatikkuna, itsellä on Leaderin sheikkeri. Haluaisin ehkä ostaa lasisen juomapullon, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

 10. Vesipullo aina messissä niin ei unohdu se veden kittaaminen! Olis kätevä tuo isojuomapullo, niin ei tarvitsisi olla kokoajan täyttämässä 🙂

 11. Litran vesipullo kulkee mukana koulussa ja vapaalla. Toimiva ratkaisu, eikä voi väittää ettei muista juoda kun pullo tyhjenee kolme kertaa päivässä !

 12. Isohkon vesipullon raahaaminen kaikkialle, kun se katselee syyllistävästi, on pakko juoda!
  Terkkuja toiselta iisalmelaiselta!

 13. Yksinkertaisesti pitäö vesipulloa mukana, laukussa, työpöydällä.. Näin vettä tulee automaattisesti ja huomaamatta juotua hyviä määriä päivässä:)

 14. Paras kikka on se, että en ikinä lähde minnekkään ilman vesipulloa. Aina kotona yöpöydällä, laukussa, työpöydällä jne jne 🙂

 15. Teippaan aamulla litran pullon käteen kiinni ja koska painaa jonkin verran täytenä muistuttaa juomaan. 3-4 pullolista juotuani päivän aikana irrotan sit sen kädestäni. 😉😀☺ Noo jos tosissaan ollaan hörpin juurikin aminot veteen sekotettuna nii laskee paremmin ku pelkkä vesi.

 16. Aamu alkaa lasilliselle sitruunavettä. Mulla on shakeri jokaisessa työpisteessä sitä varten, että tulee kitattua. Salilta ei poistuta kuin treenipullo tyhjänä. Lasillinen vettä joka ruuan jälkeen.

 17. Juon lasillisen joka aamu heti herättyäni vitamiineja ottaessa, aamupalan päälle lasillisen, ruokailun yhteydessä aina lasin vettä, samoin aterioiden välissä. 🙂

 18. joka aterian aikana vähintään yksi lasi vettä, ja nappaan aina juomapullon mukaan jos jonnekkin lähden.

 19. Perus simppeli kikka mitä monet muutkin käyttää – vesipullo mukana! Kotona vesilasin pitää olla kokoajan holleilla ja näköetäisyydellä. Ja ruokaan lisäksi suolaa -> tulee jano :DD

 20. Koulussa juomapullo mukana ja aina pöydällä. Koulussa tunneilla joka kerta kun alan katsomaan puhelinta otan hörpyn pullosta ja pullo tyhjenee mukavaan tahtiin. Kotona aina pullon kiinnittäessä katseeni otan hörpyn, itselläni toimii loistavasti!

 21. Erilaiset poretabletit. Aamulla juon eniten ja se on vaikeinta tyhjään vatsaan.

  Poretabletin kun laittaa niin maistuu ihan mehulta !

 22. Aamulla vesitonkan täyttö, niin mukavasti tyhjenee työpäivän aikana. Yleensä tuunaan vielä c-vitamiinilla ja msm:llä.

 23. Minun juomakikkani myöskin on se, että pullo mukana aina ja kaikkialla. Ja kiireessä, esim treenin aikana on mukavampi juoda semmoisesta pullosta, jossa on napsautettava korkki, ei kierteillä oleva 🙂

 24. Sängyn vieressä vesilasi. Juon heti herättyä. Aina kun käyn keittiössä juon vettä. Kesällä jääkaapissa valmiina kannussa vettä, sitruunan siivuja, kurkkua ja piparjuurta.

 25. Koko ajan vaan vesipullo mukana ja täyttää aina ku tyhjä 🤔 Ei sen kummempaa

 26. Vesipullo mukaan jokapaikkaan niin tulee juotua reilusti päivän aikana

 27. Vedellä täytettyjä vichypulloja aina miljoona mukana, ettei jatkuvasti tarvi olla täyttelemässä. 😄 Miten voi vedenjuonti olla niin saakelin vaikeeta? 😒

 28. Jouduin ostamaan litran sheikkerin minkä pyrin sitte aina juomaan kolme kertaa tyhjäksi. Vesilasi tyhjenee liian nopeesti eikä sitä jaksa aina täytellä. Nyt kannan tota pönikkää mukaan töihinki ku ilman sitä unohdan juoda. Ja meillä osastolla ku ei saa juoda niin on ollu hyvä että sheikkeri odottaa aina tauolla ja pyrin juomaan sen aina työvuoron aikana kerran tyhjäksi. 🙂

 29. Kanna aina mukana täytettyä vesipulloa. Näin itselle tulee juotua huomaamatta kolme-neljä litraa päivässä.

 30. Juomapullon mukana pitäminen auttaa ehdottomasti saamaan päivittäisen vedentarpeen täytettyä. Tuo reipas 2l kuulostaa täydelliseltä treenijuomapullolta!! 🙂

 31. Juomapullo aina mukana ja sen pitää olla niin kivan näkönen ja iso että kaveritkin kadehtii😌

 32. Mun päiväni alkaa aina kahdella vesilasillisella, että saan koneen käyntii ja ajatuksen virtaamaan. Töissä mulla tuli juotua tosi paljon vettä, sillä juomapullo oli helppo pitää työpöydän vieressä. Kotona vedenjuonto vaihtelee, välillä muistaa useammin ja välillä vähän harvemmin. Tavaksi oon ottanut, että aina keittiössä käväistäessä juon edes sen puoli lasia vettä, toimii!

  Aiheesta hieman poiketen, Olin vaihdossa Venäjällä, jolloin join pelkästään pullotettua vettä usean kuukauden ajan. Täytyy kyllä sanoa, että suomalainen vesi on ihanaa! <3 Nyt sitäkin itsestäänselvyyttä osaa arvostaa enemmän.

 33. Mulla on töissä iso litran nalgene pullo, joka mun on pakko saada tyhjäksi tiettyyn aikaan mennessä 😀 Sen jälkeen tulee sitten treenijuomat ja muut + illalla vähintään toinen litra tai kaks lisää vettä.

 34. Mulla kans vaan mahdollisimman iso vesipullo kokoajan jossain hollilla, ja sen tyhjentymistä yritän seurata. Treeneissä se juoma tosiaan menee aina helpommin!

 35. Juomapullo tai iso sheikkeri täynnä vettä mukana aivan joka paikassa; kotona, koulussa, yöpöydällä, kaupungilla – joka paikassa. Minulla on myös puhelimessa yksi vedenjuontisovellus, jonne sitten merkkailen jokaisen lasillisen/juodun veden määrän. Yksi hyvä muistinsääntö on myös juoda lasi vettä ennen ateriaa 😉 On toiminut hyvin ja vettä tulee juotua reippaasti sen 2-3 litraa. Kyllähän se sitten pissahädän määrissä näkyy….:D

 36. laitan isoon vesipulloon pilkottuna omenaa, kiiviä tai viinirypäleitä ja kesäisin mansikat ja mustikat on parhautta! Lisäksi laitan joskus sitruunaa. Vettä tulee juotua paljon enemmän kun maistuu joltain.

 37. Kotona juon aina mahdollisimman isosta lasista, niin tulee juotua enemmän ihan huomaamatta. Vesipullo kulkee myös aina mukana.

 38. Veden sekaan laitan välillä marjoja tai hedelmiä. Sillon sitä juo mielellään kun jopa maistuu joltain. Ja sitten mitä isompi ja hienompi juomapullo sitä todennäköisemmin se kulkee mukana ja tulee myös juotuakkin

 39. Vedenjuontiin on pitänyt todellakin opetella, mutta paras tapa on kantaa aina vesipulloa ja huolehtia että se tulee päivän aikana tyhjäksi. Tietysti aina myös aamuisin iso lasi kurkusta alas. Ainut haitta vedenjuonnissa on vaan esimerkiksi töissä, kun taukoja on vähän ja vessaan pitäisi päästä vähintään puolen tunnin välein 😀

 40. Veden juontiin on vaan oppinut kun aikanaan laihdutti reippaasti ja kalorit oli usein miinuksella ni lasillisella vettä masu täyttyi hetkeksi.joten oma pullo nököttää edelleen joka paikassa missä minäkin😊

 41. Vesipullo aina matkassa kun lähen kotoa pois. Nyt työssäoppimisen aikana sen kaivaminen repusta on tuottanu vähä hankaluuksia mutta pitää siihenki taas keskittyä.

 42. Vesipullo kulkee mukana kaikkialle + juon heti herättyäni puoli litraa vettä, johon on puristettu sitruunaa. 🙂

 43. Juomapullo mukana koulussa ja töissä. Yritän juoda päivän aikana ainakin 2 kertaa tyhjäksi, niin tulee juotua tarpeeksi 🙂

 44. Unohdin aina vedenjuonnin, poissa silmistä poissa mielestä -tyyppisesti. Niinpä pidänkin aina täyttä vesilasia jossain näkösällä ja täytän aina sitä mukaa kun sen tyhjennän. Tällä tavoin olen myös oppinut tykkäämään huoneenlämpöisestä vedestä. 😀

 45. Kannan aina mukana litran Nalgenea, joka tuleekin täytettyä neljästi päivän aikana. Pullo vie puolet koululaukusta, mutta ilman sitä on jotenkin orpo-olo 😀 onneksi pullo on kirkuvan violetti niin harvoin pääsee unohtumaan matkasta.

 46. Pidän vesipulloa aina käden ulottuvilla, näin tulee juotua useampi litra vettä päivässä.

 47. Minun veden juonnin lisäämis kikkani ovat, että juon aina ennen ja jälkeen syömisen ison lasin vettä, aina ennen kahvia myös. Töissä pidän vesipullon näkyvillä jotta tulee juotua. siinäpä ne.

 48. Kun huulet alkaa tuntua sokerikorpuilta, niin silloin viimeistään muistaa hörpätä vettä tonkallisen tai kaksi.

 49. Aamulla jo ensimmäiseksi 0,5-1 l vettä naamariin, loput päivän aikana 🙂

 50. aamulla heti herättyä tuopillinen vettä, sheikkeri kulkee aina mukana ja autossa on aina täysinäinen sheikkeri (ihanaa jäävettä näin talvella). huomaamatta sitä tulee juotua ainakin kolme litraa päivässä kun ennen nukkumaanmenoa viel juo tuopillisen.

 51. Itselle helpoin vedenjuontikikka on vain pitää vesipullo aina lähellä. Pidän myös usein kirjaa siitä, montako pullollista on tullut juotua. Ja jos pelkkä vesi alkaa kyllästyttää, niin lisäilen sitruunaa tai kurkkua piristykseksi 😊

 52. Aamun aloitan aina isolla lasilla vettä tyhjään vastaan ja muuten pidän veispullon kokoajan lähellä!

 53. Toimistotyötä tehdessä vesipullo työpöydällä tulee sitä vettä hörpittyä päivän mittaan oikeinkin hyvin. Ja tulee mukavasti jaloteltuakin pitkin päivää, kun vähän väliä saa olla joko täyttämässä pulloa tai tyhjentämässä rakkoa 😉

 54. Kun huomaan, ettei minulla ole vessahätä, nappaan äkkiä vettä, että ongelma ratkeaa. Aloin seuraamaan tarkemmin vedenjuontiani alkuvuodesta ja ainainen vessahätä on kaverini nykyään, kun juon enemmän. 😀

 55. Puolen litran värikäs muki, yksi aamulla, pari illalla ja siinä päivällä välissä pari. Tykkään myös post it lappusia jättää pöydälle. Numeroita, eli aina saan laittaa numeroita nippuun niin monta kuin on puolen litran mukeja mennyt 🙂

 56. Mulla on usein kello soittamassa tunnin välein, että muistan silloin vetää sheikkerillisen vettä 😀 Aina se ei ihan toimi (esim. töissä ei aina ole mahdollista edes pitää puhelinta hollilla), mutta kotona sitäkin paremmin! Töissä pitää vain sitten pitää juomapulloa tiskin takana mukana.. 🙂

 57. Vettä oppii juomaan vettä juomalla, niin hullunkuriselta kuin se kuulostaakin. Kun ensin pakottautuu juomaan pikkuhiljaa enemmän ja lopulta tottuu tiettyyn vesimäärään, on kohta kokoaika jano!

 58. Mul on vajaita vesilaseja koko talo täynnä nii ne aina muistuttaa juomaan😂😂😂

 59. Jos lähtee jossain käymään aina vesipullo mukaan, mieluiten lasinen sellainen ja kotona tekee jääkaappiin valmiiks kannuun makuvesii niin uppoo paremmi ku pelkkä vesi

 60. Ostin kolme vuotta sitten täydellisen juomapullon, joka on kulkenut mukanani siitä asti. Koulussa, salilla, reissatessa ja asuessani ulkomailla… En voi uskoa että käytän edelleen samaa pulloa! Eli paras vinkki on ottaa veden juominen osaksi jokapäiväistä arkea, vaikka sitten panostamalla juomapulloon joka pysyy vauhdissa mukana mielellään mahdollisimman pitkään. Luonto kiittää myös! 🙂

 61. Töissä mukana vesipullo muuten ei tuu juotua. Kotona kun kävelee vesihanan ohi niin sillon ”pitää ottaa hörppy!” taktiikalla 😉

 62. Itse olen joutunut kunnolla opettelemaan sitä veden juontia, koska muuten se jäisi kokonaan pois. Yritän kantaa mukanani pulloa ja kotonakin yritän juoda pullon tyhjäksi monta kertaa (välillä onnistuen, välilla ei).

 63. Kokoajan vesipullo matkassa. Oli sitten treenaamassa, koulussa, töissä, kotona vain, ihan missä vaan.
  Ja aina ennen syömistä ainakin lasillinen vettä!

 64. Heti aamulla iso lasi vettä ennen aamupalaa ja juomapullon kuljetus aina mukana 🙂

 65. Vesipullo joka paikassa mukana! Ja kotonakin siinä vieressä, ja jos tyhjenee niin heti täyttämään ettei jää venymään..

 66. Joumapullo mukana 24/7.
  Aamulla ekaks iso lasillinen ja treenien jälkeen tehostettu juominen. 🙂
  Ja jos pissa on tummaa ni enemmän vaan vettä!

 67. Paras kikka on vain yksinkertaisesti pakolla opetella juomaan vettä n.2-3L päivässä. Itse ainakin tavan oppineena suuta kuivaa säännöllisesti ja on pakko saada juotavaa! Aluksi ehkä hankalaa, mutta luonnistuu nopeasti. Omistamani 0,5 litran juomapullo ei ole käytännöllisin ja se pitääkin täyttää tiheään. 😀

 68. Kannan aina mukanani 0,75litrasta pulloa. Harmi vaan mutta se jää usein liian pieneksi 😀 Siksi tuo 2,2 litran tyylikäs kanisteri näyttäs vähän katu-uskottavammalta kuin nyt reissuilla kuljettama 1,5litran vanhahtanut pepsi pullo. Mutta kikka millä tulee juotua on kortisoni lääkitys:D Lääkäri kun vaivaani sitä määräsi nii johan on jano koko ajan. Sen lisäksi jos unohdan juoda niin naama ja polvet turpoaa niin että pitää vetästä kuukauden nigerian kylän vedet kurkusta alas. En tosissaan suosittele kikkaani kenellekkään mutta ainakin se itselläni toimii 😀 Haittapuolena on jatkuva vessahätä mutta hei, eikös se ole jokaisen salimisun, joka miettii aineenvaihduntaa, ongelma 😉

 69. Mulla on aina töissä juomapullo, josta juon tasaisin väliajoin. Sitten kun loppuu, niin käyn täyttämässä sen. Yleensä täytän sen pariin kertaan. Lisäksi juon yleensä kotona aina ennen ruokaa lasin vettä ja syömisen jälkeen myös. Kotona se juominen unohtuu helpommin. Töissä se vesipullo auttaa siinä työpisteellä kummasti! 😊

 70. Mun vedenjuonti kikka oli hieno juomapullo, joka sitten eräänä kauniina päivänä putosi lattialle ja murtui pirstaleiksi !! Mikä dramaattinen tilanne..
  Melkein itkin

 71. Vesikikka nro 1. Puolen litran tonkka. Miinuksena tälle tonkalle on sen luotaantyöntävä väri ja se että sitä kun ei aina muista täyttää.. 😀
  Vesikikka nro 2. Sitruunaviipaleet ja jääpalat pakastimen automaatista. Toimii aina.
  Kiinnostais kyllä tuo vihreä omena! 🙂

 72. Kätevä vedenjuontikikka, aamulla kouluun lähtiessä otan mukaan pari puolen litran pulloa vettä ja hörpin ne sitten päivän mittaan. Laukun kantaminen helpottuu kun se ei paina niin paljoa😉!aamulla tyhjään mahaan kylmän veden juominen piristää kummasti. Ruuan kanssa juon aina reilusti vettä. Näiden vinkkien avulla itse juon tasaisesti pitkin päivää

 73. Smartshake kulkee aina mukana ja täytän sen pari kertaa työpäivän aikana =)

 74. Varaan jääkaappiin pullotettua vettä 3 litran verran minkä pyrin juomaan päivän aikana. Laukussa kulkee vanha ruttunen limupullo mistä kulkiessani juon. Turha ruuan napostelu loppui kun aloitin ennen mielitekoja juomaan pari lasillista vettä jääkaapista! Joku fiksumpi sanoi että näläntunne saattaa joskus viestiä janosta! Hanasta lasiin menetelmällä ei tule juotua. Nykyisin tuo 4 litraa vettä menee rutiinilla, luulen että keho tottuu vaatimaan sitä samalla tavalla kuin säännöllisen ruokailurytmin jos sen siihen opettaa. 🙂

 75. Juon kotona lasin vettä aina kun käyn keittiössä. Töissä vesipullo ja appi muistuttaa.

 76. Nyt ois sen kokoinen kanisteri, ettei minunkaan tarvii jatkuvasti olla pulloa täyttämässä. Mulla on vesipulloaddiktio ja kärsin vieroitusoireita, jos tiedän, ettei ole vettä käden ulottuvilla. Vettä pitää olla aina mukana.

 77. Samoilla linjoilla monen muun kanssa. Eli vesipullon kiikuttaminen joka paikkaan ja sen asettaminen syyllistävästi koulussa nenän eteen tunneilla niin tulee hörpittyä. 🙂 Oon kyllä silti superhuono juomaan vettä 🙁

 78. Vettä saan juotua ihan niin, että tavaksi on muodostunut juoda ennen joka ateriaa tuopillinen. Suosin isoja laseja ja pulloja. Treeneissä juon yleensä paljon ihan vaan janon takia…

 79. Vesikannu (2L) illalla jääkaappiin höystettynä sitruunanviipaleilla, ja se on juotava seuraavan päivän aikana 👍🏻 Toimii!

 80. Täällä myös yksi tunnollinen vesipullon kiikuttelija. Mulla on töissä mukana 0,75 l pullo, ja koitan aina juoda pullon tyhjäksi kerran ennen lounasta ja toisen pullollisen ennen kotiinlähtöä. Kotona taas pidän käden ulottuvilla aina pientä vesilasia, joka on helppo tyhjentää kerralla ja täyttää heti perään. Treeneissä sitten ei tarvii ees muistaa juoda, ilmankaan ei mistään tulisi mitään 😀

 81. 700ml kokoinen vesipullo kulkee AINA mukana, laukussa tai kädessä. Sen juo tyhjäksi monta kertaa päivässä ja heti kun tyhjenee niin täyttää uudestaan.

 82. Aamupalaa ennen lähemmäs litra vettä ja loppu päivän kulkee juomapullo mukana!

 83. Vesipullo koulussa mukana ja pöydällä nokan eessä koko ajan. Tietokoneella ollessa vesilasi myös vieressä näkökentässä. Juon joka kahvi/teekupin jälkeen saman verran vettä.

 84. Pidän vesipulloa yksinkertaisesti koko ajan esillä. Mentaliteetti on se ,että näitä pirullisia tissutellaan se neljä päivässä, ja aika nopeasti se tulee kulautettua, kun vesipullo on kuin kädenjatke. Jos pullo homehtuu ja kerää pölyä hikikassin pohjalla, sitä tuppaa helpommin unohtamaan, että pitäisi nautiskella sitä janojuomaa ennen kuin kasvot ovat vetäytyneet sisäänpäin nestehukasta. Ja kun on hieno pullo sitä kehtaa pitää esilläkin 😉

 85. Olen ottanut tavaksi juoda joka aterian yhteydessä sheikkerillisen (n. puoli litraa) vettä, joista tulee päivän aika yhteensä 2,5 litraa + salilla menee yleensä noin litra 🙂

 86. Juomapullo kokoajan täytettynä lähellä, mistä hörppiä aina ohimennen. Ei siitä mittää muuten tuu. Vesulasit pelkästään on paskoja. Pullo se olla pittää. Iso pullo.

 87. Toivon että tällainen reilumman kokoinen juomapullo voisi olla se tuleva keino. Riittävä juominen jää liian usein vaan tavoitteeksi..

 88. Kotona on jääkaapissa vesipullo, mikä pitää tyhjentää pari kertaa päivän aikana, treenin aikana tulee juotua väkisinkin paljon, ja aamulla pidän huolen, että vitamiineja napsiessa juon samaan syssyyn ison lasin vettä. Silti se veden juominen on kyllä itsellekkin välillä turhan vaikeaa 😉

 89. Puhetyötä tekevän on muistettava koko ajan juoda. Kiireen taakse verhoituu ainakin minulla, ettei pientä pulloa kerkeä/muista aina täyttää. Tähän ongelmaan 2,2 litran pullo toisi luonnollisesti avun. Lisäksi BPA-vapaa muovi vain plussaa!!

 90. Aamulla ensimmäisenä kittaan puoli litraa vettä naamariin ja vesipullo kulkee aina mukana 🙂

 91. Vesipullo kulkee aina mukana, ja teeaddiktina sitä tulee huomaamattakin vähintään tarpeeksi…

 92. Pidän pöydällä 2litran kannua, että varmasti muistaa hörppiä pitkin päivää😊

 93. Työskentelen kassalla ja minulla on aina sheikkeri kun olen töissä, pyrin tyhjentämään pullon aina ennen seuraavaa taukoa. Hyvin toimii 🙂

 94. Juomapullo oltava aina lähellä. Telkkaa katsoessa kuluu vettä kuin itsestään kun juomapullo on vaan vierellä. Joskus mukava lisätä veden joukkoon sitruuna mehua.

 95. Aloitan aamun juomalla lasillisen vettä (0.5l) Töissä käytän puolen litran lasista juomapulloa, jotta tulisi juotua mahdollisimman paljon vettä. Täytän pullon heti töihin päästyäni ja aamupäivän aikana ennen lounasta (klo7-11) juon vähintään tuon 0.5l vettä. Lounaan yhteydessä juon myös n. 0.5l vettä. Lounaan jälkeen täytän pullon ja Iltapäivän aikana juon tuon 0.5l pullollisen taas. Näin ollen töistä päästyäni olen juonut n.2L vettä. Reenin aikana juon tietysti ja kotona tulee juotua paljon vettä, sillä meillä on mukavia isoja vesilaseja, joita on helppo tyhjennellä illan kuluessa.

 96. Vesipullo tai muki on aina lähellä ja nykyään tulee juotua jo paljon paremmin kuin ennen

 97. Paras kikka on ostaa joku Super kiva juomapullo ja oppia vaan kantamaan sitä mukana! Ite tapaan juoda heti aamusta ison lasillisen vettä, sitten kuljettaa pullon kouluun, jossa sitä tulee litkittyä tuntien aikana helpostikkin (ja ravattua vessassa). Salillahan vettä menee helpostii ja sitten kotonakin kun pitää täyttä pulloa lähellä niin kyllä sitä sitten muistaa juoda!

 98. Ostetaan vuosikalenteri seinälle ja laitetaan itselle tavoite paljon haluaa juoda päivässä , sitten rastiruutuun päivän päätteeksi jos tavoite on saatu!😊 Jos tavoite ei ole onnistunut, niin sittenhän luonnollisesti rastiakaan ei tipu.
  Tällä tavoin on myös hauska verrata edellisiin kuukausiin omaa tankkausta esim. Talvi- ja kesäkausissa tulee olemaa eroja jonkun verran ja huomaamatta. Mitä tarkemmin kerrot kalenteriin sen enemmän pystyt vertaamaan 😉 suosittelen

 99. Kotona tiskipöydällä on aina kaksi 1,5 litran kannua vettä, jotka juon päivän aikana. Töissä ja vapaa-ajalla muuten kulkee iso vesipullo mukana.

 100. Täytän joka päivä 1,5 litran vesikannun, jonka juon kotona ja tämän lisäksi pidän vesipulloa mukana kaikkialla. Luennolla uppoaa helposti vähintään puoli litraa, kunhan vain muistaa täyttää pullon valmiiksi. Toimii!

 101. Töissä litran pullo, aamulla täyteen ja lounaaseen mennessä pitäis olla tyhjä, jumpassa myös pll tyhjenee ja kotona iso muki

 102. Pidän isoa vesilasia työpöydällä ja käyn täyttämässä sen aina, kun piipahdan vessassa tai kopiokoneella. Tulee vähennettyä istumistakin samalla:)

 103. Olen kova juomaan kahvia, niin kotona laitan aina kahvipannun viereen ison lasin vettä…aina jos meinaan että juon kupin kahvia niin on juotava lasi vettä että saan ottaa sen kupin kahvia 🙂 muualla mulla on mukana lempi juomapullo, sopivan pikkuinen että mahtuu käsilaukkuun.

 104. Käytän vedenjuonti-sovellusta! Sen avulla on helppo seurata veden juonnin määrää. Vesipullo on aina mukana missä ikinä menenkin.:)

 105. Vesipullo täytettynä näkyvillä koko ajan! Jos on koko ajan pissahätä tietää että on juonut hyvin 😉 ja jos perus vesi ei houkuttele, sinne lisäämällä sitruunalohkoja yms niin tulee heti houkuttelevammaksi juoda <3

 106. Mulla on juomapulloon merkattuna viivoja kellonajoille, esim että kello 14 mennessä täytyy veden olla tietyn viivan alapuolella ja sitä rataa. Näin kun pullo on mukana voi seurata myös sitä, että vettä tulee juotua tasaisesti ympäripäivää!

 107. Mulls on aina vesipullo matkassa.. En tiedä onko se mikään varsinainen kikka 😄 Vettä tulee näin ainakin hörpittyä paljon pitkin päivää. Opittu tapa.. Toi juomapullo ois kyllä niin cool 👌Ja EAA:t hyötykäyttöön 💪

 108. Aamulla eka puolisen litraa vettä huiviin niin lähtee kroppa käyntiin ja nestetasapaino ei mene vituralle heti aamusta. Vesipullo aina mukana joka paikassa. Syön paljon suolaa, joten aina on muutenkin jano 😀

  Tykkään/tykkäisin tehdä myös erilaisia makuvesiä kannuun jääkaappiin, jonne saatan yhteen laittaa limeä ja minttua ja toiseen pelkkää sitruunaa, yhteen vadelmaa jne…Vichyä juon myös paljon, vaikka se ei ole sama asia kuin vesi, koen sen olevan parempi kuin ei mitään.

  Joskus silti kiireisinä päivinä se veden juominen unohtuu (etenkin talviaikaan) ja sen kyllä sitten jossain välissä huomaakin.

 109. Aamuisin ennen aamupalaa on ollut jo vuosia tapana juoda iso lasi jääkylmää vettä. Töissä juon aina vettä ja vesilasi aina vieressä, muuten helpointa olis tarttua siihen limuun tai kahvikuppiin 😀 Vesipullo aina laukussa mukana! Kotona tulee ”tuunattua” vettä kun laittaa jääpaloja sitruunaa, appelsiinia, kurkkua tai muuta raikasta joukkoon! Se freesaa oloa ihanasti eikä käy tylsäksi 🙂

 110. Juon aina isosta tuopista vettä, joka aterialla vähintääks kaks 🙂 Sekä juomapullo kulkee muuten messissä 😊

 111. Kun pitää vesipulloa jatkuvasti lähellä, vettä tulee juotua ihan huomaamattaan!

 112. Pullo on aina mukana, kun lähden jonnekkin 🙂 ja oma kikka on se, että laitan uuden veden lasiin, kun olen sen tyhjäksi ryystänyt–> ei ole ihan jääkylmää seuraavalla kerralla ja helpompi juoda ;D

 113. Vesipullo on aina mukana kaikkialla, ja hätä on suuri (ei kirjaimellisesti – pun intended) jos pullo unohtuu jonnekin. Tunneilla pullo pysyy pöydällä, ei tapahdu ainakaan ”poissa silmistä poissa mielestä” -efektiä.

 114. Minun kikka on että pidän laseja vähän siellä täällä 😀 esim kotona on sekä alakerrassa ja yläkerrassa kylppärissä niin tulee juotua myös silloin kun hengailee muualla kuin keittiössä. Täytän ne aina myös valmiiksi. Ja vesipullo mukaan liikenteeseen 👍👍

 115. Jepjep, eniten saa vettä menemään tekemällä juomisen mahd. helpoksi, eli kokoajan vaan pullo tai muki käden ulottuvilla.

 116. Oma kikkani on vähän kyseenalainen: työpäivät niin kiireisiä, ettei ehdi kahvinkeittimelle saakka eri kerrokseen. Pakko ”tyytyä” veteen 😄

 117. Mä käytän hyväksi havaittua kikkaa, kun näet vesihanan – juo lasillinen. 🙂

 118. Heti aamulla juon 700 ml ja töissä tavoite on 2x 600 ml juomapullosta. Kotona sitten taas tuopista aina kun syön 🙂 Hyvin toimii 🙂

 119. Kotona on sellanen iso erityismuki mistä juon vaan vettä. En kanna vesipulloa mukana mutta töissä on tietyt rutiinit ja niiden mukaan juon vettä aina samalla lailla päivittäin.

 120. 1,5 litran pullo täyteen aamulla ja illalla klo.19mennessä pitää olla tyhjä.

 121. Olen sanonut itselleni että salille/spinningiin en mene ellen ole työpäivän aikana juonut litran pullostani vedet loppuun. Tähän asti onnistunut, koska treeni toimii palkintona.

 122. Aina, kun käyn pissalla, juon lasin vettä. Aiheuttaa vessassa ravaamista, mutta tulee myös juotua 😀

 123. Pidän työpöydällä aina isoa vesituoppia, jonne lisään sitruunatiivistettä. Tulee juotua paremmin kun on hieman makua 🙂 Tavoitteena olisi juoda työpäivän aikana vähintään kaksi tuopillista.. viimeaikoina on kyllä vähän unohtunut.

 124. Aamulla heti herätyskellon jälkeen iso lasi vettä ja vesipullo kulkee aina mukana:)

 125. Vesipullon neuroottisesti mukana kantaminen 😀 duunissa asetan tavotteita että vaikka ”4 pulloo pitää juoda työvuoron aikana” ja samalla ravata häiritsevästi vessassa 😀 himassa sama homma jatkuu…

 126. Aamuisin juon puoli litraa vettä johon puristan puolikkaan sitruunan. Päivällä pidän juomapulloa aina mukana ja kun juon en ota yhtä hörppyä vaan pyrin ottamaan noin 10 kulausta.
  Pari litraa per pv menee vettä yleensä 🙂

 127. Mun kikka on ihan vaan tylsästi se, että siihen on oppinut ja tottunut.
  Lisäksi töissä mulla on aina 0,5 litran vesilasi vierellä, jota käyn täyttämässä työpäivän mittaan yleensä 3 kertaa, tuon lisäksi sitten kotona tai treenin aikana juodut vedet.
  Aamuisin oon opetellut juomaan ensimmäisenä 0,5 litraa vettä, joka sekin jo lohkaisee aika kivan siivun siitä päivän vesimäärästä. Ja siihen aamuveteen on kiva sekoitella vaikkapa sitruunaa, molkosania yms. Saa samalla yberterveellistä. 😉

 128. Vesilasi aina vieressä. Varsinkin nyt kun imettää. Ja tykkään jostain syystä juoda veden kuumana 😀

 129. Oon rytmittänyt työpäivän aikana veden juonnin niin, että juon litran vesipullon ennen ruokatuntia, toisen ruokatunnin ja kahvitauon välissä, kolmannen ennen työpäivän päättymistä ja kotona pitää vielä yksi litra vetäistä ja lataan pullon täyteen vettä heti kun kotiin pääsen. Ennen nukkumaanmenoa varmistan että pullo on tyhjä 😀

 130. Ei minulla ole mitään erityistä kikkaa koska tykkään juoda vettä. Kotona minulla on iso vesimuki sekä vesikannut jääkaapissa ja pöydällä. Töissä käytän vesipulloa josta otan aina vähintään yhden hiukan kun istun työpöydän ääreen.

 131. Kuljetaan armottomasti joka paikaan mukanani räikeätä sheikkeriä jota ei voi unohtaa laukun pohjalle värinsä ansiosta. Luennoilla pidän sitä pöydällä jotta kaikki voivat ihastella sen kaunista väritystä ja katsoa kun olen lähempänä päivittäistä vedensaantiani. Kikkani on siis pitää sheikkeriä mukana joka puolella

 132. Pitämällä aina isoa vesilasia valmiina ja ottamalla vesipullon mukaan, kun lähden kotoa.

 133. Täytän aina seuraavaksi aamuksi shakerin sitruunavedellä , näin tulee aina heti aamulla juotua tyhjään mahaan. 🙂

 134. Treenaan 4 x viikossa salilla, joten siellä tulee vettä hörpittyä vettä ihan hyvissä määrin. Töissä mulla on aina sheikkeri täynnä vettä, täytän sen 3 kertaa työpäivän aikana! Kotona toinen sheikkeri, jota hörpin illan mittaan. Vedenjuonti pitää myös nälkää aterioiden välillä 🙂 Tietty vessassa saa juosta sata kertaa päivän aikana, mutta väliäkös tuolla 😀

 135. Nätti juomapullo. Työkaverin kanssa tsemppaukset ja muistutukset veden hörppimisestä työn lomassa!

 136. Raahaan pulloa mukanani, joka paikkaan! Sitten kun vielä muistan juodan sen niin taputan itseäni olalle. 🙂

 137. Moikka!

  nyt tuli työttömälle todella tarpeeseen tämä voitto. muutenkin mun shekarit on jotain 10v. vanhoja, niin uusiminen olisi hyvä alkaa tästä.

 138. Täytän pullot vedellä ja jääkaappiin yön yli! Mikään ei ole parempaa kuin OIKEASTI kylmä vesi<3

 139. Paras vedenjuontikikkani on se, että olen saanut työkaverit mukaan vedenjuontiin! Meillä on käytössä töissä pahviset 0,5 litran kertakäyttöiset mukit ja kun on yhden mukillisen saanut juotua voi merkata tukkimiehen kirjanpidolla mukin kylkeen merkin. Vuoron lopuksi vertailemme kuinka monta mukillista jokainen on saanut juotua! Koska olemme kaikki aika kilpailuhenkisiä, tulee vettä juotua hyvinkin runsaasti! Olo on ollut työvuorojen jälkeen paljon pirteämpi kuin ennen tätä projektia =)! Suosittelen kaikkia haastamaan kaverit mukaan!

 140. Veden juonti itselle itsestään selvyys . Kokoajan pullo täynnä vettä (0,5l) ärsyttää tosin olla kokoajan täyttää sitä.. toi jätti ois super ei tarttis ärsyttää enää esim salil 😉

 141. Hydro Coach -sovellus on minun kaverini. Jos unohdan juoda, sovellus muistuttaa ja kertoo, miksi vedenjuonti on tärkeää. Lisäksi itselläni tulee tunne, että pakko saada juotua se tietty vesimäärä. Vähän niin kuin jokin peli, että pakko läpäistä. 😀

 142. Mun kikka on arkena työpäivinä täyttää 0,7 l sheikkeri pöydälle viereen ja ryystää sitä koko ajan pitkin päivää, ja käydä täyttämässä heti kun tyhjenee. Viikonloppuisin pitäisi muistaa juoda enemmän, ja täyttää sheikkeriä myös kotona, muuallakin kuin salilla 😀

 143. Kiva vesipullo sopivasti aina hollilla kassissa tai työ/sohvapöydällä 🙂

 144. Pulloon vettä…pari sitruuna viipaletta…ja kullaiksilla naahmaan…virkistävää ja herätävää…tosin vaatheet välil kastuu…😂😉😄

 145. Vesipullo/-lasi aina lähettyvillä. Tosin vettä pitkin päivää juomaan tottuneena, jano kyllä muistuttaa mikäli vettä ei tule juotua tarpeeksi.

 146. Minulla on aina täysi vesilasi keittiön pöydällä ja töissä myös, täytän heti kun tyhjä niin tulee sit juotuakin 😊

 147. Koska vietän ison osan viikoistani töissä, olen kantanut sinne useammankin sheikkerin veden juomista varten. Meillä on töissä pienet henkilökunnan mukit, jotka ovat tosiaan semmoiset n. 2dl kokoiset, ja niistä jos yrittäisi saada 8-11h työpäivän aikana juotua 2-3 litraa vettä niin sais kokoajan sitä olla täyttämässä 😀 Sheikkerin kun täyttää aina kun se on tyhjä niin tulee helposti juotua se 4-5 kertaa tyhjäksi. Lisäksi pysyy paremmin laskuissa sheikkerin kanssa, kun jos täyttäisi sitä 2dl mukia sen 15 kertaa päivässä 😀

 148. Koska vietän ison osan viikoistani töissä, olen kantanut sinne useammankin sheikkerin veden juomista varten. Meillä on töissä pienet henkilökunnan mukit, jotka ovat tosiaan semmoiset n. 2dl kokoiset, ja niistä jos yrittäisi saada 8-11h työpäivän aikana juotua 2-3 litraa vettä niin sais kokoajan sitä olla täyttämässä 😀 Sheikkerin kun täyttää aina kun se on tyhjä niin tulee helposti juotua se 4-5 kertaa tyhjäksi. Lisäksi pysyy paremmin laskuissa sheikkerin kanssa, kun jos täyttäisi sitä 2dl mukia sen 15 kertaa päivässä 😀

 149. Limen palasia lasiseen vesipulloon! Tulee huomaamatta joutua enemmän vettä 😄

 150. Shaker hollilla koko ajan, tosin sitä saa päivässä täyttää useamman kerran. Kätevähän tuollainen iso olis 🙂

 151. Aina, kun tunnen oloni tylsistyneeksi, juon lasin vettä. Samoin aina, kun kuljen keittiön ohi.

 152. Aina, kun tunnen oloni tylsistyneeksi, juon lasin vettä. Samoin aina, kun kuljen keittiön ohi.

 153. Aloitan ja lopetan päivän vedenjuonnilla. Aina keittiössä käydessäni menee lasillinen.
  + salilla puolentoista litran pullo hupenee suht nopeasti ja joudun joka kerta hakemaan lisää.
  Menin sitten paikkaan kuin paikkaan, niin pidän jonkinlaista vesipullo matkassa.
  Omistan sheikkerin jonka kansi vuotaa vähän. Silti en malta luopua siitä 😀

 154. Yhdistän istumisen välttelyn ja veden juonnin: kerran tunnissa nousen ylös pöydän äärestä, kävelen alakertaan juomaan ison lasillisen vettä. Virkistää ja raitistaa, ja pistää veren kiertämään!

 155. Lisään veteen sitruunaa, niin saan siihen kivan maun. Ja kannan pulloa mukana melken aina..

 156. vesipullo lähellä aina ja kaikkialla. Ei pääse unohtumaan eikä ”laiskuus” iske myöskään!

 157. Itsellä toimii yksinkertaisena kikkana se, että otan aina matkaan mukaan vesipullon, josta tulee hörpittyä aina ihan huomaamattakin. 🙂 Lisäksi veden maustaminen esim. sitruuna/limemehulla toimii!

 158. Vesipuollo tai lasi tyrkyllä jokapaikassa! Pöydällä, laukussa, you name it.

 159. Vesipullo on oltava joka paikassa mukana, koska muuten veden juominen unohtuu. Kotonakin vieressä on jatkuvasti iso lasi vettä.

  Tää iso pullo olis näppärä, niin ei tarvis niin usein täytellä pulloa tai lasia.

 160. Juon kahdesta 0.5 litran pullosta ja siihen päälle yksi 0.75l

  välillä 1.5L pullo ja 0.5l ja 0.75l
  näitä monta kertaa päivässä

 161. Töissä ollessa tuli kuskattua vesipulloa joka paikkaan ja niin se näppärästi tyhjeni päivän aikana. Nyt kotona ollessa veden juonti on pienoinen haaste. Pitää varmaan ladata joku hälyttävä sovellus luuriin ja laittaa herätyskello parin tunnin välein ilmoittamaan juomatauosta 🙂

 162. Opiskelijana olen keksinyt sen kikan, että joka luennolla on ainakin yksi vesipullo tyhjennettävä. Kotona mulla on aina iso vesilasi joka huoneessa.

 163. Pidän nättiä ja isoa juomapulloa aina työpöydällä käden ulottuvilla, niin homma on helppoa. Välillä vesipullon sisältöä voi vähän hifistellä elektrolyyttiporetableteilla tai ihan perus jääpaloilla, sitruunalla tai kookosvedellä. 🙂

 164. Täysi vesipullo tai lasi aina mukana tai vieressä niin tulee juotua vettä melkein jatkuvasti joskus vähän liikaakin 😀

 165. Yksinkertaisesti vaan pitää koko ajan holleilla isoa juomapulloa 🙂 ja ottaa itteään niskasta kiinni jos ei riittävästä vedenjuonnista tule mitään

 166. Vesipullo kokoajan työpöydällä käden ulottuvilla! Vähän vaan liian pieni tuo nykyinen pullo että isompi olisi parempi.. ei tarvisi niin usein jaksaa käydä sitä täyttelemässä.

 167. Oma vedenjuonti kikka ei ole mitenkään kummoinen, mutta eihän sen tarvitse ollakaan. Kun jotain toistaa tarpeeksi kauan, se iskostuu päähän ja siitä tulee huomaamatta tapa. Näin itselle on käynyt, vesipullo on aina vieressä ja tulee juotua väh. 2 L päivässä! Kannattaa aloittaa vaikka vain lasillisista jos ei vettä tule juurikaan juotua. Ja jos juot esim. kahvia, niin kannattaa pitää tapana juoda aina kahvinkupin päälle kupillinen vettä!

 168. Pidän vesikannun koko ajan vierellä kotona ollessa, siitä tulee kaadettua lasiin aina huomaamatta ja kohta pitää taas jo kannukin täyttää. Vesipulloa pidän aina mukana matkassa, menen minne tahansa.

 169. Pidän aina vesipulloa lähettyvillä ja syön suolasta ruokaa että janottaa😂😂

 170. Mun kikka on sellane et kotona täytän joskus aikoja sitten äitiltä saaman mehukannun joka vetää 1,5litraa ja juon sen tyhjäks kaks kertaa päivän aikana. Töissä menee viel vesipullosta 1,5litraa sen verta tullu juotua jo pitkää.

 171. Töissä kannan juomapulloa mukana palavereissa. Kotona täytän kannun vedellä ja jätän sen pöydälle muistuttamaan veden juomisen tärkeydestä. Näistäkään konsteista huolimatta en aina onnistu juomaan riittävästi.

 172. Syön säännöllisesti – juon säännöllisesti. Pidän huolta, että olen pääsääntöisesti juonut työpäivän aikana 1/2 litraa vettä aina ennen lounasta ja välipalaa. Työpäivän jälkeen pyrin juomaan toisen litran illan aikana ja treeneissä tietysti vesipullo lisäksi aina mukana. 🙂

 173. En juo työpaikalla enkä kotona kahvia/teetä, sen ajan kun muut juovat kahvia niin kittaan itse vettä! 🙂 Pyrin aina ottamaan vesipullon mukaan minne menenkin.

 174. Aloitan Päivän juomalla heti herättyäni n.1L vettä. Pidän kotona isoa puolen litran mukia täytettynä vedellä, jota pyrin tyhjentämään päivän aikana useamman kerran. Vesipullo myös kulkee mukana jos johonkin lähden;)

 175. Raahaan vesipulloa joka paikkaan, siis ihan joka paikkaan:D. Aamulla ekana ryystän puoli litraa ja sitten töissä päivän mittaan aina kun pystyy. Olossa kyllä huomaa heti jos joskus jää juominen vähemmälle. Siitä on tullut jo rutiini onneksi.

 176. Itelläni on hyvin toiminu se et 5l kannu vettä edellisenä iltana jääkaappiin ja se hupenee sit seuraavan päivän aikana ruokailujen yhteydessä. Sit jos juon kahvii jossaki nii otan sen lasin kaks vettä samalla.

 177. Pidän vesi pullon kokoajan mukana! Laitan sen aina näkösälle niin muistaa juoda!! Olen sitte töissä, kotona, koulussa tai salilla, niin vesi pullo on vieressä!!

 178. Pidän vesi pullon kokoajan mukana!! Laitan sen aina näkösälle niin muistan juoda!! Olen sitte töissä, kotona, koulussa tai salilla, niin vesi pullo on vieressä!! Myös sirtuuna/suola vesi menee helpsti alas, on hyvä tehdä makuvesiä niin ei kyllästy!!:)

 179. Mukana kulkee vesipullo. Joskus laitan illalla litran vesipullon valmiiksi jääkaappiin ja joukkoon sitruunaviipaleita ja pala inkivääriä.

 180. Minulla kulkee vesilasi mukana kotona huoneesta toiseen. Reilusta vedenjuonnista on tullut niin tapa, että vesilasia kaipaa heti, jos sitä ei ole vierellä.

 181. Kotona mulla on aina todella iso lasi vedellä täytettynä ja tavaksi on tullut jo tyhjentää se usempaan otteeseen päivässä. Kannan myös kaikkialle mukana vesipulloa jotta muistaa juoda usein 🙂

 182. Juomapullo on aina mukana..olin lenkillä,salills tai missä hyväänsä. Vesimuki on myös aina yölläkin vieressä koska sillonkin tulee juotua.

 183. Vesi lasi täyteen vettä tiskipöydän reunalle. Aina kun kävelet ohi, niin pitää tyhjentää ja täyttää uudestaan saman tein. Toimii kotipäivinä hyvin 🙂 työpäivinä vesipullo viereen ja sitten tunnin välein pieni välijumppa, jonka yhteydessä pulloon täytettä

 184. Olen tosi huono juomaan vettä. Voin helposti olla vaikka koko päivän ilman vettä. Mutta illalla onkin sitten jo järjetön jano juomattomuuden vuoksi ja siihen janoon käy vain pepsi..
  Nyt olen tehnyt pitkään niin että töissä on 1,5ltr vesipullo mukana ja se pitää tyhjentyä töissä. Salilla menee illalla se toinen 1,5ltr.
  Ja kyllä muuten olotilassa ja jaksamisessa on eroa kuin päivällä ja yöllä, kun on tullut hörpittyä vettä. Eikä pepsijanokaan ole ihan tolkuton enää.
  Kanisteri kelpaisi mulle, jotta saisin nuo tyhjät juotsikkapullot kiikuttaa keräykseen..

 185. Töissä pidän kirkkaan sinistä vesipulloa jotta se erottuu ja siihen kiinnittyy huomio.
  Ja se tönöttää näytön edessä että siihen on pakko tarttua jotta näkee alareunan tekstit.
  Kotona, esim siivotessa tai muuten vaan kotitöiden ohessa pidän vesipulloa mukana, pullotelineellistä vyötä niin muistaa hörppiä vettä vähän väliä.

 186. Pidän jääkaapissa aina 1.5l vesipulloja , koska tykkään juoda kylmää vettä.pidän myös mukana aina pienempää pulloa. Iho on ollut kyllä parempi kun on tullut juotua vettä n.3-4L päivässä, mutta huonona puolena joutuu ramppaan vessassa jatkuvasti.

 187. Nalgenen BPA-vapaat 1litran pullot on toimineet ainakin meidän taloudessa. Illalla kun menemme nukkumaan täytämme pullot ja laitamme jääkaappiin odottaamaan töihin lähtöä. Välillä veden joukkoon heitämme mustikoita tai sitruunaa ja välillä lähtee mukaan ihan naturel pullo. Itse huomaan, että vesi maistuu paljon paremmin kun siellä on jotain hedelmää tai marjaa makua antamassa, eikä kaunis ulkonäkökään ole yhtään hullumpi juttu. Tuollainen 2litran pullo olisi vielä kätevämpi niin ei tarvitsisi niin useasti pulloa täyttää!

 188. Vesipulloa pidän AINA mukana, mihin ikinä menenkin 😉 Mieheni taas laittaa parin litran kannuun aamulla vedet ja lasin siihen viereen ja tavoitteena aina juoda kannu tyhjäksi ennen iltaa.

 189. Jokaisen aterian yhteydessä kittaan 0.5l menemään niin että heilahtaa ja treenin yhteydessä menee ihan huomaamatta tietenkin!

 190. Yleensä maustan veden jollain tavalla esim.sitruunaa tms.Täyttelen 0,5l pulloa aina sen tyhjetessä. Tuo kanisteri olisi kyllä kätevä! Oma tyylini on vähän huono koska monesti menee sekaisin laskuissa monesko 0,5l pullollinen oli menossa ja vettä ei tulekaan tarpeeksi 😐 maustan veden koska jostain syystä mun kohdalla veden maku tökkii 🙁
  Kiitos, blogiasi on hauska lukea! Kirjoitus tyylisi on humoristinen ja erilainen kun muilla. siksi oletkin painunut mieleeni ja palaan aina katsomaan olisiko löytyykö jo uutta tekstiä 🙂

 191. Aamulla täyttyy 1,5l vesipullo ja hän kulkee mukana koko päivän. Kaksi kertaa hänet päivän aikana tyhjennetään. Tässä mun keino juoda vettä tarpeeksi 🙂

 192. laskuri kertoo aina kun pitää juoda😂 kun noudatan laskuria tiedän juovani tarpeeksi!

 193. Paras kikka on mitata aamulla kaikki vesi valmiiksi, mikä on tarkotus sen päivän aikana juoda. Sitten vaa pitää juomapullo(j)a mukana kaikkialla😁

 194. Itsellä toiminut hyvin, että juon lasillisen aina kun käyn keittiössä tämä siiis työpaikalla ja kotona ollessa. Sitä väliä tulee juostua jatkuvasti.

 195. Vesipullon pitäminen aina käden ulottuvilla ja sen täyttäminen sitä mukaan kun tyhjenee. Ja veden juomisen lisääminen osaksi rutiineita (aina ennen aamupalaa 0,5l, töihin mennessä..).

 196. Pidän vesipulloa aina pyödällä/muuten näkyvillä nokan edessä kotona, töissä ja koulussa niin tulee pakostakin juotua 😀 toimii 👍

 197. Oon huono juomaan vettä, siksi pitäis olla tollanen kiva kanisteri minkä tyhjentäisi edes kerran päivässä 😀

 198. Oma kikkani on, että juon aina juomapullosta olin kotona tai en. Muistaa aina välillä hörpätä kun pullo on näkösällä ja heti käden ulottuvilla 🙂

 199. Kannan vesipulloa AINA mukana. Töissä ollessa on ikean lasipullo työpöydällä ja siitä tulee kaadeltua lasin kautta kurkkuun vettä se noin 2 litraa työpäivän aikana. Muuten on aina käsilaukussa 0,5 litran muovipullo ja kotona myös pidän vesilasia esillä 🙂

 200. Kannan lempparijuomapulloa (Niken se missä on pilli) aina mukana koulussa, töissä ja muuten vapaa-ajalla ja kotona juon isosta kivasta mukista pitkin päivää 🙂 näin pyrin juomaan tarpeeksi päivän aikana!

 201. Kannan lempparijuomapulloa (Niken se missä on pilli) aina mukana koulussa, töissä ja muuten vapaa-ajalla sekä kotona juon isosta kivasta mukista pitkin päivää. Siten koitan juoda tarpeeksi päivän aikana 🙂

  • Helvetti tuli kaks kertaa.. Tän toisen voi poistaa! 😀

 202. Kannan vesipulloa joka puolella ja joka kassista sellainen löytyy! Tulee juotua kun on pullo mukana ja pidän vielä puhelimen taustakuvana jotain vesi aiheista kuvaa jolloin muistan juoda vettä kun katson puhelinta 🙂

 203. Latasin kännykkään sovelluksen joka muistuttaa veden juonnista. Silti valitettavasti tuppaa unohtua välillä… Ehkä uusi juomapullo vois motivoida juomaan enemmän 😉

 204. Jotta vettä tulee juotua tarpeeksi ja tietää minkä verran, töissä on vesipullo ja siitä juo niin silloin kun on jano kuin myös ruokatauoilla, pysyy hyvin käsitys siitä paljonko on juonut. Kotona taas iso vesilasi(7dl), josta saa myös käsityksen paljonko juo päivän aikana

 205. Jaksotan veden juomisen työpäivän aikatauluihin eli tietty määrä ennen lounasta /taukoa/ tiettyä kellonaikaan!

 206. Kiikutan erinäköisiä vesi törppöjä mukanani ja siellä missä minä olen tai olen ollut löytyy joku kippo!:D

 207. Mä niin tartteisin tän just salille! Oon kokoajan ravaamassa vesipisteellä koska treenijuomaa joutuu alussa laimentamaan usein nykyisen juomapullon pienen tilavuuden vuoksi 😕

 208. Juo aina kun olet vesihanan äärellä, edes lasillinen 😀 ja ei, siltikään ei tule juotua tarpeeksi 😀

 209. Juopottelu pitkin päivää arkihommien yhteydessä toimii parhaiten. Eli heti herättyä kulautetaan kiduksiin pari reilua lasillita vettä, samaa kaavaa noudattaa muidenkin ruokailujen yhteydessä ja esim. pissireissun jälkeen on hyvä myös muistaa tasata nestetasapainoja! :-p

 210. Vesipullo aina mukana. Jos sattuu unohtumaan, niin vaikka tyhjäksi syöty rahkapurkki/eväsrasia toimii hyvin väliaikaisena vesivarastona!

 211. Yleensä aina kun käyn keittiössä tai vessassa, tulee juotua ja aina kun on jano

 212. Olen hankkint kivoja ja räväkkiä juomapulloja,ne on niin erillaisia että sen huomaa kun on niin erillaisia:D töissä se menee hyvin ku teen fyysistä työtä niin hirvee hiki koko ajan niin sit tulee koko ajan juotua:D

 213. Oon yksinkertasesti liian kova höpöttään, paras kikka pitää suu kiinni on pitää vesipullo hollilla ja nakkailla vettä kurkkuun, pysyy höpötys hallinnassa ja vettäki tuleejuotua!

 214. Veden juomisen suhteen olen yrittänyt kunnostautua viime aikoina. Mukana kulkee aina vesipullo. Toimistossa on aina iso vesilasi hollilla ja yövuoroissa vitamiiniporeet toimii hyvin! Ikäihmisille usein vinkkaan, että kannattaa laittaa jääkaappiin kahden litran vesikannu, josta voi seurata päivittäistä veden kulutusta. 🙂 Seuraavaksi suunnitelmissa on kokeilla juurikin noita aminohappoja treenin yhteydessä!

 215. Vettä tulee juotua luontevimmin kun sen tekee mahdollisimman helpoksi; juomapullo mukaan joka paikkaan ja kotona näkyville vesikannu tai samainen juomapullo. Makua voi muunnella esim. sitruunalla tai limellä jos tykkää enemmän maustetusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta