Kun kroppa pettää

Rakastan tavoitteita. Saan tavoitteista mielihyvää, mutta niiden keskellä unohdan usein kuunnella itseäni. Viikonloppuna minulle kävi taas näin…

_MG_8847

Olin päättänyt, että viikonloppuna hoidan muuton kertaheitolla ”maaliin”. Vaikka sain raahattua kaikki rojut ja rääsyt oikeisiin ositteisiinsa, taisin unohtaa itse Paldaniuksen jonnekin Ikean hulinan ja muuttoauton takarenkaiden alle. Muuton jälkeisenä yönä nukuin sikeät yhdeksän tunnin yöunet. Olo oli tänä aamuna kello seitsemältä sikeiden yöunien ansiosta energinen ja aloin taas tohkeissani suunnittelemaan mitä kaikkea ehdin hosua vielä ennen töiden alkua. Hosumisesta motivoituneena hyppäsin aamu yhdeksältä bussiin ja hups! Olin ottanut vahingossa mukaani ilmeisesti tyhjien muuttolaatikoiden seasta vanhan tuttuni yrjön. Yrjöllä ei ole käytöstapoja ja siksi hän päätti lähteä yrittämään heti ensimmäisen mutkan jälkeen kutittamaan edessäni istuvan mummon niskaa.

Joku fiksu olisi ehkä tässä kohtaa hypännyt bussista pois, mutta ajattelin yrjön johtuvan vain matkapahoinvoinnista. Keskustaan päästyäni yritin freesata oloani smoothiella. Jäämurskaan survottujen hedelmien kanssa häsäsin itseni H&M Home:en metsästämään pyykkikoria. Yrjö päätti tässä vaiheessa, että nyt loppuu se sähääminen ja hänen on päästävä välittömästi ulos! Ja tässä kohtaa kaikki muut shoppailijat olisivat saaneet vastauksen kaikkien mieltä askarruttavaan kysymykseen: “Nieleekö Paldanius?”. Nielentä hommiin oli siis sorruttava.

Sain kuin sainkin lopulta sen samperin tärkeän pyykkikorin. Ymmärsin kuitenkin, että työpäivästä tulisi yrjön kanssa mahdoton tehtävä. Onneksi ystäväni Minna lähti saattamaan minut kotiin. Muuten en olisi ollut ihan varma siitä, että olisinko selvinnyt hengissä kotiin asti. Tämä päivä on sitten mennyt kirjaimellisesti maatessa ja olo on ollut enemmän kuin hirveä 🙁

lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Kun kroppa pettää”

    • Tänään voin jo paremmin, kiitos huolenpidosta <3 Mutta joo, eilen oli kyllä aika hiljainen likka liikenteessä :/

  1. Auts! Toivottavasti tosiaan voit jo paremmin – Yrjö on ehkä hirvein seuralainen kaikista. Itsehän syöksyin kerran kesken palaverin oksentamaan ja oli kyllä melkoinen homma vakuutella pomolle ja kollegoille, etten ole raskaana… 😀

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

    • Eikä!!! :DDDD Nyt varmasti naurattaa, vaikka ei ehkä silloin paljon naurattanut! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta