Body Pumpissa

Tiistaina astuin epämukavuusalueelleni ja lähdin hierojani houkuttelemana TG Pumppi -nimiselle ryhmäliikuntatunnille. TG pumppi on siis yhdistelmä Töölö gymiä ja bodyn pumppaamista 😀

Ennen tunnin alkua minulla oli todella vahva olo ja olin ihan valmis ottamaan raudat haltuun. Ensimmäisen lämmittelysarjan jälkeen kävi kuitenkin hyvin selväksi, että haltuunotto tulee tapahtumaan rautojen puolelta eikä suinkaan minun toimestani. Voin kyllä penkata kuudellakympillä nelosia, mutta viisitoista kiloa rinnan päällä kolme minuutin ajan on enemmän kuin järkyttävän raskasta. Lopulta huomasin ähertäväni menemään tunnilla samoilla painoilla kun viidenkympin ylittäneet Pirkot ja Martat.

20170116_210255
Säälittävistä sarjapainoistani huolimatta pumppi oli ryhmäliikuntatuntina todella positiivinen kokemus. Olen karttanut ryhmäliikuntatunteja lähinnä sen takia, että en yksinkertaisesti pysty ymmärtämään miksi tunneilla on pakko opetella sata erilaista tanssillista sarjaa jotka viimeistellään ilmassa heitettävillä volteilla. Ryhmäliikuntatunnista tulee hirvittävä mikäli ei pysy perässä! Pumpissa puolestaan sain nauttia vain tutuista ja turvallista kuntosaliliikkeistä jotka hallitsen, ilman yliluonnollisia tanssimuuveja tai voltteja. Oli oikeasti hauskaa huomata, että minun ei tarvinnut kertaakaan seisoa jumppamattoni vieressä suu auki ja hyräillä Sannin biisin kertosäettä: “Että mitähän v*****, nyt alkaa huumori loppua”.

lindapaldanius

8 vastausta artikkeliin “Body Pumpissa”

  1. Hah..saman kokemuksen bodypumpista saanut, alkulämpöihin olin jo ladannut niin paljon painoa tankoon että poistumistietä tuli katseella haettua 😀 Vaivihkaa painoja vähemmäksi ja jaksoin kuin jaksoinkin tunnin loppuun..!

    • Niin meikä! Samoilla mokilla liikenteessä 😀

  2. ”en yksinkertaisesti pysty ymmärtämään miksi tunneilla on pakko opetella sata erilaista tanssillista sarjaa jotka viimeistellään ilmassa heitettävillä volteilla.” hahaha nauroin ääneen, mutta tämä on TOTTA! Aina tunnin alussa kysytään ”onko täällä ensikertalaisia” ja vaikka selvästi viittaa ja kailottaa että minä olen aloittelija minä en tiedä mitään, niin ohjaaja sanoo vaan että ”kiva tervetuloa” ja heti alkaa joku 100202 askeleen salsa pirueteilla. Uh. Eikö ohjaajan pitäisi tulla mulle kädestä pitäen näyttämään + opastamaan, kun kerran itse kysyi, onko joku ekaa kertaa paikalla..

    • :DDD Ei kai nyt sentään! Mutta muita hyviä ehdotuksia otetaan kyllä vastaan!

  3. Ihan mahtava teksti! Mee kokeilemaan spinningiä jos mahdollista, mielellään ohjattua tuntia eikä sellaista videotuntia. Siinäkin perusmoka ekalla tunnilla on laittaa aivan liikaa vastuksia heti alkuun! 😀

  4. Haha samat kokemukset täälä! Oon semi hyvässä kunnossa ja salilla pumppailen isommilla painoilla yleensä kun muut mut sit bodypumpissa mä olin varmaa kevyimmil painoil 😂😂 mut huomasin et ne jokka oli semmosii oikeesti lihaksikkaita salimuijia nii joutu himmailee ekana ku body pumppikin on enemmän kestävyyslaji, jota salilla ei oikeen saa harjotettua😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta