Penkki -viikonloppu

Tämä viikonloppu kuluu kirjaimellisesti penkkiä hangaten. Perjantai-iltapäivällä pyörähti käyntiin oman alani vuotuiset koulutuspäivät, eli Optometriapäivät. Pakko sanoa, että tuo penkin kuluttaminen on yllättävän kovaa hommaa! Perjantaina jätin tuo otsikon mukaisen hikoilun kuntosalin puolella väliin, mutta lauantaina harrastin todella onnistuneesti pitkästä päivästä huolimatta lattiapenkkausta. Lämmittelyn jälkeen puristin neljä lattiasarjaa x 10, 20kg käsipainoilla.

lindapaldanius1

Olen valmistunut optometristiksi, eli optikon ammattiin reilu vuosi sitten. Välillä tuntuu hassulle istua jatkuvasti erilaisissa koulutuksissa. Etenkin kuuntelemassa asioita, joita olen opiskellut ammattikorkeakoulussa hyvin hiljattain. Puutuneella takapuolellani keikkuessani Messukeskuksen Kokoustamossa pohdin tuota valmistumista.

Oikeasti homma menee niin, että kukaan ei voi koskaan olla “valmis” millään elämän osa-alueella.

 

Tämä on sellainen fakta, jota ei kannata unohtaa. Jotta elämästä ei kuitenkaan tulisi liian masentavaa keskeneräisyyttä. Maailman tylsimmän sanonnan: “Kehitys loppuu tyytyväisyyteen” suhteellisen negatiivinen sävy keskeneräisyydestä kannattaa päivittää. Mitä jos olisitkin aina ”valmis”? Valmis haastamaan itsesi uudelleen ja uudelleen, vaikka tulet aina olemaan kesken?

P.s Eilen olin valmis tuhoamaan pussilisen salmiakkia ja tänään puolestaan olen ihan valmis treenaan sokerin voimauttavana jalat 😀

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta