Miten kissat syntyvät?

*Yhteistyössä Salon Milagro

Karva on äärimmäisen ruma sana. Sanotaan, että ei ole koiraa karvoihin katsomista, mutta kissojen kohdalla homma menee hyvin eri tavalla. Kissojen karvoja kannattaa katsoa hyvin tarkkaan, tai muuten sinulta voi mennä hyvä mirri ohi suun 😉 Oikeassa paikassa sanana ruma karva voi siis olla äärimmäisen kaunis.

Kuva: http://www.avainapteekit.fi/elaimet/aurinkosuojaa-lemmikillesi
Kuva: http://www.avainapteekit.fi/elaimet/aurinkosuojaa-lemmikillesi

Koska karvattomat kissat voivat olla vähän hassun näköisiä rottia, suunnistin rotta pelkoisena kissana keskiviikkona Salon Milagroon. Olin kuullut ja todistanut useampaan kertaan, että ystäväni Minna on aikamoinen kissaemo. Sisäinen kissani oli keskiviikkoaamuna kissamaisista silmälaseista huolimatta aika väsynyt ilmestys. Peilistä tarkastellessani itseäni olin vakuuttunut siitä, että sisäinen kissani on ehkä kuollut?

 Keskiviikkona *Malminkatu 36:ssa minua vastassa ei suinkaan ollut shamaani tai kukaan muu vastaava ihmeidentekijä, joka olisi auttanut minua synnyttämään kissan. Todella yllättävää! Mutta totta on se, että ripsiteknikot synnyttävät kissoja!

DSC_2625

Tehokkaan 1,5 tunnin jälkeen olin uudelleen syntynyt kissa. Tällä kertaa kissamaisen olemukseni veivät aivan uudelle levelille todella kaarevat volume ripset. Mikä ihaninta voin nyt käyttää silmälaseja pidennysten kanssa, jota en ole aikaisemmin voinut oikein tehdä. Mikään ei ole niin hirveää kuin likaiset silmälasit, joita liian pitkät tai suorat ripset lähmivät jatkuvasti. Nyt voin viettää koko viikonlopun puhtaista silmälaseista nauttien Optometria päivillä, ihan kissana.  Miauuuuu!

P.s jos et ole vielä lukenut Pajtim Statovcin kirjaa nimeltä Kissani Jugoslavia, suosittelen korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta