Täydelliset treffit

lindapaldanius2

Aika ajoin sinkku ihminen voi yllättää itsensä ja päätyä treffeille. Joku hullu on joskus väittänyt, että uusiin ihmisiin tutustuminen on palkitsevaa ja jännittävää. Ihmisvihaajana olen hyvin eri mieltä ja ihan heti en keksi mitään niin suurta ajanhukkaa, kuin luuhata ympäri kaupunkia kahvittelemassa tuntemattomien ihmisten kanssa. Vaikka kahvi on hyvää, ovat kahvitreffit yleensä enemmän kuin tylsät. Mutta välillä sinkulla lykästää ja hän saattaa saada kutsun treffeille joilla ei tarvitse käydä koko ajan pissillä.

Keskiviikkona tämä onnekas sinkku pääsi treffeille diureetti kuppien sijaan kuntosalille. Luvassa oli kimppatreeni tyylillä:

ARNOLD’S GOLDEN SIX

Kyykky 5 x 5

Penkkipunnerrus 5 x 5

Leuanveto 3 x max.

Pystypunnerrus 4 x 10

Hauis 3 x 10

Vatsat 3 x max

Kuten tarkkasilmäisimmät huomasivat, että Arskan treenistä poikettiin pääliikkeissä sarjojen määrien ja toistoalueiden osalta. 

Omat sarjani hoidin seuraavilla sarjapainoilla:

Kyykky 60 kg

Penkkipunnerrus 55 kg

Pystypunnerrus 25 kg

Hauis 20 kg

En tiedä oliko kuntosali täydellisyydestään huolimatta paras treffi ympäristö, koska salilla en ole useinkaan kovin söpö. Kuten Snapchatin (linda.paldanius) seuraajani saivat todistaa, olin treenin lopussa hivenen hiilenä. Vinkki nelosena voin paljastaa miehille jotka alkavat nyt raahaamaan mimmejä kuntosalille treffeille: “Ei kannata neuvoa koko ajan” :DDDD Jokainen sinkku nainen voi puolestaan kuntosali –treffipyyntöjä odotellessaan miettiä omaa markkina-arvoaan seuraavaan tieteellisiin faktoihin perustuvan luennon avulla 😉

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 16
Tykkää jutusta