Timmivinkki

Tammikuun kovin timmivinkkini on ehdottomasti viettää mahdollisimman paljon aikaa ystävien seurassa. Timmin unelman voimin kannattaa siis sopia mahdollisimman paljon yhteistreenejä ja kaikkia muita hauskoja vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten avannossa pulikointia. Ennalta sovituilla yhteistreeneillä skippaat helposti hetket joina ei jaksa ja ne hetket joina kun ei jaksa sitäkään.

15935317_10153549597442706_1258302219_o

Lauantaiaamuna heräsin herätyskellon soittoon kello seitsemän. Tuo herätyskellon pirinä vapaapäivän aamuna ei suoranaisesti kiinnostanut, eli suomeksi sanottuna kinostanut. Kinostus oli kuitenkin pakko jättää sängyn pohjalle. Olin edellisenä päivänä sopinut ystäväni Eevin kanssa olkapäätreenit vapaapäivälle sekopäiseen kellon aikaan, joka oli kello 9.30. Voin vannoa, että ilman Eeviä olisin vain sujuvasti pyyhkäissyt herätyskellon pirinän muiden unikekojen painajaisiin. Tuolla pyyhkäisyllä olisin kuitenkin sinetöinyt myös vapaapäivässäni tikittävään minuuttiaikatauluun levon salista 😀 Aamun aggressiivisen olkapäähumpan jälkeen olo oli superenerginen ja vatsalaukkuun muodostui buffetpöydän kokoinen nälkä. Tuon nälän tappaminen onnistui maailmanparhaassa seurassa, eli ystävien kesken Eiran Sandrossa.

Kiitos tytöt vuoden parhaasta viikonlopusta :DDDD

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Timmivinkki”

  1. Olin samaan aikaan salilla kun te ja hienosti veditte! Good work. Suorastaan kadehdittavaa katseltavaa. Mistä oikein sitä energiaa saat? Aiotteko lisää yhteistreenejä tehdä?

    • Hahaa! Kyllä me käydään joka viikko vetämässä vähintään yksi treeni yhdessä 🙂 Ja siitä energiasta en tiedä, mutta tiedän että olemme super kilpailuhenkisiä yhdessä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta