Olen aloittanut uintiharrastuksen

Intiassa lämpötilat huitelivat joka päivä noin kolmenkymmenenviiden asteen tienoilla. Korkea lämpötila kirvoitti elimistöni “uimaan” ja tuo “uiminen” tarkoitti tietenkin uimista hiessä. Olin ihan unohtanut miten soijassa ihminen voi olla! Soija ei kuitenkaan jäänyt vain Intian auringon alle, vaan olen täyttänyt tuota nokkamaista kastikepurkkia myös täällä Suomessa. Mikäli olisin ihan  oikeasti kerännyt kaiken tuon Intiasta herättämäni aineenvaihdunnan tuotoksen purkkiin, minulla olisi nyt valehtelematta laatikollinen Kikkoman soijaa himassani. 😀

img_3040

Intiassa pidin kahden viikon tauon kuntosalista. Tästä tauosta olen saanut paljon kyselyitä. Moni on halunnut tietää, mitä kahden viikon tauko tekee elimistölle? Tauko teki suoraan sanottuna todella hyvää päälle, mutta elimistölle se teki lähinnä hikeä. Treenaaminen on ollut loman jälkeen ihan lyijyä. Tauon jälkeen voimatasot eivät siis suinkaan ole olleet ultimaattisen korkeat.

Sarjapainot alkavat kuitenkin nyt kahden viikon treenaamisen jälkeen taas pikkuhiljaa palautua entiselleen, mutta hikoilu ei ota loppuakseen. Pää on ollut joka treenin jälkeen niin märkä, että silmiä ja nenää on kirjaimellisesti kirvellyt! Pakko kai myöntää, että minusta on tullut 3D. 😀 Onneksi on #timmitammikuu ja se tekee minusta taas 2D:n 😉

M-nutrition arvonnan voiton vei nimimerkki Aleksi K, onnea!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta