Tammikuussa kannattaa tyhjentää häkkikomero

 

Ostoskanava on pitänyt suomalaisten kotien häkkikomerot täynnä jo vuodesta 1992 alkaen. Ostoskanava on tarjoillut vuosien varrella mitä eriskummallisimpia laitteita ja välineitä, joiden tavoitteena on usein ollut six pack. Huuhaalta kuulostavat sauna beltit ja sähköiskuja antavat pahoinpitelyvyöt eivät kuitenkaan ole mitään verrattuna pikadieettien tarjoamaan kidutukseen.

lindapaldanius1

Tammikuu on pikadieettien kulta-aikaa, joiden avulla dieettaajat saavat kokea todellisen hengellistymisen. Pyhää henkeä todella tarvitaan kun päivän energiatasot rakennetaan 800 kalorin voimin! Itse olen aina ollut pikadieettien vihaaja lähinnä sen takia, että onnistumisprosentit pyörivät todennäköisesti 0,00001 ja 0,00002 prosentin välillä. Mielestäni dieetin onnistumista ei voida mitata vain pudotettujen kilojen perusteella. Osa onnistunutta dieettiä on myös karisseiden kilojen kurissa pitäminen, myös dieetin jälkeen. Dieetin ei myöskään pitäisi olla henkisen pahoinvoinnin aikaa, mutta toisaalta ei aina voi olla kivaa 😀

Tammikuussa suosittelen kaikkia pikadieettien sijaan miettimään herkkulakkoa. Jouluna moni (minä mukaan lukien) on ahtanut itseensä niin paljon sokeria ja rasvaa, että energiaa on varmasti kertynyt pienen ruokavalioremontin verran. Mikäli annat itsellesi mahdollisen yhden kuukauden ajaksi kieltäytyä sokerista ja rasvapitoisista mätoistä. Takaan, että helmikuusta tulee ihana. Tammikuun ruokavalion ryhtiliike on nimittäin riittävän pitkä aika herättelemään herkun nimeltä makuaisti jälleen henkiin.

P.s Mikäli häkkikomerostasi ei löydy sauna beltin kaltaisia tammikuun ryhtiliikkeeseen tarvittavia höpöhöpö tuotteita, ei hätää! Keksin nimittäin tänään päiväunilla astetta kuumemman hikoilutuotteen. Nukahdin tänään nahkahousuissa sohvalle ja voin kertoa, että aika kova soija oli päällä herättyäni. Mikäli haluat viedä hikoilun pro-levelille pyörähdä aikuisviihdekaupassa ja pukeudu tammikuu normaalin yöpuvun sijasta koko lateksiasuun 😀

Hikistä tammikuuta kaikille!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta