Voiko lomalla ylittää itsensä?

Olen kilpaillut nyt kolmen viimeisen vuoden aikana kahdeksat bikini fitness -kisat ja siinä samalla olen kirjaimellisesti unohtanut, että välillä on hyvä levätä. Nyt joku luulee, että Intiassa minusta on kuoriutunut hippi ja aurinko on pehmentänyt pääni, mutta oikeasti olen levännyt ensimmäistä kertaa vuosiin.

img_3135

Havahduin Intiassa useamman kerran aamupalan ääressä, että minulla ei ole ollut minkäänlaista “To do listaa” päässäni. Elin vain hetkessä. Normaalisti kotona jopa vapaapäivän ohjelma pitää sisällään sata asiaa, jotka vaativat jatkuvaa huomiota.

fullsizerender-6

Fitness on elämäntyyli, joka on antanut ja joskus ottanut asioita elämästäni. Yksi asia jonka olen kisavuosieni ohella unohtanut on nyt tämä paljon nauttimani lepo. Olen pitänyt viimeksi vuonna 2012 viikon täyslevon kuntosalista. Tuolloin minulla oli rasitusvamma vasemmassa ranteessa. Nyt olen pitänyt kahden viikon tauon salista, ilman vammoja ja huonoa omatuntoa. Tämä on ollut minunlaiselle suorittajalle ylpeyden aihe. Olen osannut oikeasti vain levätä rannalla ja keskittyä jäätelön imeskelyyn. Näiden jäätelöpuikoista saatujen sokerien avulla olen punonut Intiassa myös aivan uudet sotasuunnitelmat ensi vuodelle. Alkuvuodesta edessäni on mm. muutto.

img_3051

Tänään palaan töihin uutta energiaa täynnä. Illalla ajattelin pyyhkäistä vielä Töölö gymille jalkatreenille ja suoraan sanottuna Can’t wait! <3

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Voiko lomalla ylittää itsensä?”

  1. Tervetuloa Suomeen! Kiva kuulla että olet pystynyt olemaan ilman salia. Varmasti motivaatiota on nyt palata takaisin? Olisi kiva lukea miten tauko vaikutti treeneihin nyt, esim. tekikö lepo hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta