Jouluaatto lentokoneessa

Jouluaattoon heräsin sumuisessa Delhissä luksushotellin pehmeistä lakanoista. Aamupalalla oli tarjolla lähinnä Intian makuja, joten joulun tunnelma ei varsinaisesti ollut ns. käsin kosketeltavissa. 😀

Aamupalan jälkeen suunnistin lentokentälle ja oli aika aloittaa kotimatka Suomeen. Kentällä puolestaan kerkesin hyvin juhlimaan tätä kaupallisuuden leiman saanutta kulutusjuhlaa Tax freessä. Mukaan tarttui Lancomen Star Bronser aurinkopuuteri, Nuxe Huile Prodigieuse kultaöljy ja Lady Million Prive hajuvesi.

img_3187

Delhin lentokenttä oli todella tyhjä, mutta ei mitään verrattuna Finnairin koneen tyhjyyteen. Priority luokassa taisi olla viisi ihmistä meidän lisäksemme. Koneeseen astuessa lentoemännillä oli päässään poronsarvia ja tonttulakkeja. Joulumieli näkyi myös lentoemäntien käytöksessä. Lentoemännät siirsivät kaikki suomalaiset, jotka olivat maksaneet economy lipun tähän plus luokkaan. Siirrettäviä oli huimat yksi kappale 😀 Koneessa lentoemännät jakoivat joulumieltä myös useampaan otteeseen suklaakonvehtien muodossa 😀

Helsinki-Vantaa lentokentällä ei ollut vastassa odottamani kylmyys vaan vesisade, jota piristi rakas äitini. Äiti oli loihtinut väsyneille matkalaisille upean joululounaan ja noita herkkuja olen nyt hymyssä suin maistellut. Ilman noita herkkuja olisi tänä aamuna saattanut tulla kotona äitiä ikävä, koska jääkaappissa taisi olla vastassa lähinnä valo 😀

img_3172

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta