Älä kokeile turistiripulia ja flunssaa

Joku voisi ehkä luulla, että kukaan ei olisi kiinnostunut siitä millaisen koostumuksen Paldaniuksen vessassa asiointi jättää jälkeensä posliinin pohjalle. Väärin! Jengi on kirjaimellisesti kysellyt, joko vatsani on ollut sekaisin. 😀

Sunnuntaina nuhanenä nosti päätään ja rannalla oli kuljettava muutama päivä nenäliina kourassa. Nyt flunssa on jo tiessään, mutta samaan aikaan flunssan kanssa osunut turistiripuli oli nöyryyttä opettava kokemus. Maanantaina vatsa oli kirjaimellisesti vedellä. Huoneessani onnistuin päästämään yhden todella voimakkaan aivastuksen ja samalla koin niin mieltäylentävän vahingon, että päätin suunnata välittömästi suihkun kautta paikalliseen apteekkiin. Olin ensin ajatellut, että kyllä se vatsa siitä rauhoittuu itsestään, mutta ajatus julkisilla paikoilla aivastelusta alkoi suoranaisesti hirvittämään 😀 En kuitenkaan ollut ajatellut viettää lomaani yleisten käymälöiden läheisyydessä käyskennellen ja flunssassa aivastuksille ei suoranaisesti mahda itse oikein mitään.

img_3038

Apteekissa minua palveli todella jämpti farmaseutti, joka määräsi minulle sisällöltään mysteeriksi jääneen viiden päivän lääkekuurin. Farmaseutti oli sen verran tiukka kaveri, että en epäillyt hetkeäkään lääkkeiden toimivuutta. Hintaa kuurille tuli 200 rupia, eli 2,75 euroa. Pitää muistaa laittaa lasku matkavakuutukseen 😉

Aivastuksia ei tarvinnut pelätä enää tiistaina ja tänä aamuna olin jo rappusissa pomppimassa. Eilen pystyin jo huoletta tekemään 7 kilometrin kävelylenkin hymyissä suin. Eli se siitä vaarallisesta Intian turistiripulista, joka oli pituudeltaan huiman vuorokauden mittainen. 😀

img_2917

Nyt edessä olisi vielä pari päivää 35 asteen lämmössä makoilua ja sen jälkeen lennän päiväksi Delhiin. Jouluaattona palaan Suomeen ja lentokentältä pääsen suoraan rakkaan äitini joululounaalle.

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta