Intiassa lehmä on pyhä

Sanotaan, että pisamat tulevat siitä kun on katsonut liian läheltä kun lehmä pissii. Pisamat ovat taas valloittaneet kasvoni, vaikka nuo roiskeet eivät olekaan kohdalleni osuneetkaan. Lomamökkini läheisyydessä lehmiä ei ole, mutta tänään markkinoilla pyöriessä pääsin ihmettelemään lehmiä oikein lähietäisyydeltä. Kaduilla vapaana juoksentelevat lehmät ovat todella upea näky!

Vaikka lehmä on Intiassa pyhä, elävät todellisuudessa täällä vain koirat tuota upeaa pyhää elämää. Rannalla hiekassa piehtaroivat ja vedessä aaltoja jahtaavat koirat tietävät millaista elämää voi kuvailla pyhäksi. Vaikka ns. kulkukoira kuulostaa ällöttävältä, sitä ne eivät todellakaan ole. Vapaudestaan nauttivien koirien ilon voi tuntea ja tuohon ilon tunteeseen on ihana samaistua.

fullsizerender-1

Ruoka kiinnostaa aina. Olen kova likka syömään, mutta minua kiinnostaa aina myös itse ruoanvalmistus. Tandooriuunissa valmistavat naan -leivät vaativat kokilta kovaa kuumuuden sietokykyä ja tästä syystä jouduin kieltäytymään oman leipäni valmistus mahdollisuudesta. Naan -leipää voi tilata monessa eri mauissa ja se on aina yhtä herkullista. Juusto naan menee ihan pitsasta ja valkosipuli naan on taivaallista. Intiassa olen syönyt myös suussa sulavaa fetajuustoa ja vaniljajäätelö ei ole koskaan ollut näin hyvää. Tänään testasin myös kulli nimisen jäätelön ja onneksi nimen antavat odotukset eivät täyttyneet maussa 😀 Ja kyllä, ostin jäätelön vain sen nimestä riehaantuneena.

fullsizerender

img_2532

Kuumuus ja hyvin syöminen on vienyt sen verran voimia, että treenaaminen ei ole vielä käynyt edes mielessä. Päivän aikana kertyvien tepastelu kilometrin jälkeen tekee mieli lähinnä mennä vain hierontaan. Toisaalta kuntosali on myös vähän haastava, koska venäläisten kato on sulkenut kuntosalit. Onneksi lämmin ulkoilma tarjoaa paljon erilaisia treenimahdollisuuksia. Rannalle voi tilata vaikka oman henkilökohtaisen joogaopettajan, mutta ensimmäisenä treeninä ajattelin kuitenkin suunnistaa lomakylään johtaviin rappusiin. Rannalla juoksentelukin on taas vaihtoehto kun eilinen täysikuu ei ole enää sotkemassa veden nousua ja laskua 🙂

fullsizerender-2

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta