Treenitauko

Hyppään tunnin päästä lentokoneeseen kroppa todellisella umpisolmulla. Joku on ehkä lukenut jostain, että ei kannata tehdä kovaa jalkatreeniä juuri ennen lentoa. Mutta voin kertoa, että ei ole myöskään mitään järkeä treenata ihan hulluna. Hulluna treenaamisen taustalla on pelko parin viikon rantalomani treenimahdottomuudesta.

dsc_2466

Olin suunnitellut, että treenaan Intiassa ihan normaalisti majapaikkani välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla ulkosalilla. Viime viikolla sain kuitenkin ahaa -elämyksen ja tajusin, että lämpötilan ollessa jatkuvasti kolmenkympin luokkaa ei normi treeneistä tule tulemaan yhtään mitään. Toki viiden pintaan aamulla lämpötila huitelee miellyttävän kahdenkympin pintaan. Mutta veikkaan, että lomaminäni ei todellakaan ole treenaamassa klo: 5.00 aamulla.

Ahaa-elämyksestäni hömistyneenä päätin, että treenaan nyt täällä Suomessa ihan sikana. Intian mahdollisista höpö höpö treeneistä pelästyneenä olen treenannut viikon putkeen pelkkää voimaa! Ihan samperin huono idea, varsinkin kun olen vasta toipumassa kisadieetin kokonaisvaltaisesta kropparääkistä. Joten en malta odottaa, että pääsen Goalle makoilemaan aurinkoon ja hierontaan! Nyt on aika levätä <3

Ennen lepoa edessä on kuitenkin kuuden ja puolen tunnin lento Delhiin ja sieltä parin tunnin odottelun jälkeen edessä on vielä jatkolento Goalle. Goalle lento kestää Delhistä vain kaksi ja puoli tuntia, mutta lomakohteeseemme on vielä noin kahden tunnin ajomatka. Ajomatkaan pituus on vielä vähän kysymymerkki, koska Intia on enemmän kuin kuuluisa ruuhkistaan 😉

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Treenitauko”

  1. Sama pelko täällä; jos ei pääse treenaamaan lomalla tai sää on huono lenkkeilyyn, kuntosali on ”rikki” tai iskee joku mahatauti. Välillä hyvä levätäkin ja kiva kun otat loman silleen. Hieronta tekee varmasti hyvää. Epätietoisuus lentojen/bussimatkojen kestosta ja varsinkin jatkoyhteydet stressaa. Kun ei voi koskaan tietää. Viime keväänä odotimme tunnin lentokoneessa ”vastatuulen takia” ja lomakohteessa bussia jouduimme odottamaan koska yksi pariskunta puuttui koska eivät saaneet laukkujaan ajoissa. Toivottavasti sulla parempi onni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta