Itsenäisyyspäivän brunssi

Juhlat, juhlat!

dsc_2445

Itsenäisyyspäivä jos mikä on asia, jota kannattaa juhlia. Omat itsenäisyyspäivän juhlat alkoivat tänä vuonna ystävien kanssa brunssilla. Viime vuonna juhlin Suomea Meksikosta käsin ja tuo viime vuoden uima-altaalla kelluminen ei ihme kyllä pese tämän vuoden bileitä. Ruoka on minulle ainut ja oikea tapa juhlia! 😀

Aamulla mietin ruokakaupassa mikä olisi itsenäisyyspäivän brunssille sopivaa ruokaa. Jotakin suomalaista oli siis hakusessa. Mukaani tarttui tietenkin ruisleipää. Ostoskoriin eksyi myös salaattia ja jotakin muuta yhtä tylsää peruskamaa. Lopulta päädyin nappaamaan ostoskoriini myös lihapiirakoita ja makkaraa, koska se jos mikä on suomalaiseen suuhun sopivaa sapuskaa! 

Brunssi aloitettiin kuitenkin fitnekselle uskollisena super herkullisten luottosmoothien voimin, jotka Eevi loihti meille juhlijoille blenderissä. Tätä smoothieta on suosittu jo useammalla brunssilla ja sen taika piilee Puhdistamon energiasmoothie marjasekoituksessa.

dsc_2431

Smoothie annos kahdelle:

2 rkl Puhdistamon energiasmoothie-jauhetta

Kourallinen jäitä

1 banaani

2 dl mantelimaitoa/soijamaitoa/vettä

2 dl ananasta

Maha tuli enemmän kuin täyteen ja taisi siinä sivussa muutama tippakin tirahtaa silmäkulmaan. Kyyneleet johtuivat tolkuttomasta hirnumisesta ja lopulta hupia oli myös enemmän kuin tarpeeksi. Ennen Linnan juhlien alkua ennätän vielä jalkatreenille. En malta odottaa illan pukuja!

Ihanaa itsenäisyyspäivää!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta