Tätä on odotettu!

*Yhteistyössä Lenny & Larry’s

Ystäväni Eevi toi keväällä minulle jenkeistä tuliaiseksi keksin. Tuo kyseinen keksi oli proteiinikeksi nimeltään The Complete Cookie jonka maku oli peanutbutter.

six_complete_cookies_-pack02

Proteiini on siinä mielessä harmillinen sana, että sitä tykätään viljellä markkinointimielessä ihan tolkuttoman paljon. Esimerkiksi proteiinirahka. Usein nämä tuotteet jotka ovat saaneet voimauttavan proteiini lisäliitteen nimeensä sisältävät todennäköisesti huiman määrän  hiilihydraatteja ja ihan mitättömän vähän proteiinia. Osuvampi nimi esimerkkimme proteiinirahkalle olisi hiilihydraattirahka, mutta se ei varmastikaan olisi useamman kuluttajan mielestä mitenkään päin kovin myyvää. Toinen lieveilmiö, joka liittyy kiinteästi sanaan proteiini on halpa kopio. Proteiinituotteilla yritetään usein jäljitellä yhdessä makeutusaineiden kanssa aitoja alkuperäisiä makuja. Tässä yhteydessä haen aidoilla alkuperäisillä sellaisia tuotteita jotka sisältävät paljon herkullista sokeria. 

Palataanpa tuohon Eevin jenkkituliaiseen eli proteiinikeksiin. Ensimmäisen puraisun jälkeen tajusin, että tulen tuntemaan itseni keksin syötyäni vihaiseksi: “Miksi näitä ei myydä Suomessa!?!”. Sääntö vahvistaa poikkeuksen ja voin rehellisesti kertoa, että en ole koskaan syönyt yhtä hyvää keksiä edes niistä aidoista versioista joissa on ihan hulluna sokeria!

Mikäli olet Flapjackien ystävä, ovat nämä keksit sinua varten ja mikä parasta tässä herkussa on oikeasti sitä proteiinia muussakin kuin vain nimessä. Voitte uskoa miten innoissani olin kun *lennylarry.fi oli aloittanut Complete Cookien ja Muscle Brownieiden maahantuonnin! Vielä enemmän olin innoissani siitä kun he lähettivät minulle maistettavaksi kokoelman tuotteitaan. Suosikki makuni Complete Cookieista oli jo keväällä rakastamani peanutbutter:

the-peanut-butter-complete-cookie-16-89-medium

16g proteiinia per keksi

8g kuitua per keksi

Vegaaninen

 Kosher

 Ei maitotuotteita

Muscle Brownieista pidin eniten mausta Cookies & Cream. Yhdessä browniessa on 20 g proteiinia ja vain 9 g sokeria per leivonnainen.

cc-brownie-single

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta