Nainen on nainen vaikka voissa paistaisi

*Yhteistyössä Make-up & Hair Stylist Tanja Viitanen

Olen ollut pitkään ihan homeessa. Energiaa olen yrittänyt kaivaa tankkaamalla elimistöön voita, mutta tämä voissa paistaminen ei ole auttanut. Sängystä ei ole meinannut aamuisin päästä ylös millään ja ulkoinen olemus on pitkään ollut aika homssuinen.

Tänään tein kuitenkin korjausliikkeen ja suuntasin homeeni keskeltä kampaajalle. Olin ollut kampaajalla viimeksi ennen kisoja, eli 1,5 kuukautta sitten ja juurikasvu oli muuttunut taas tutuksi lokkien ulostetta muistuttavaksi valkoiseksi raidaksi keskelle mustaa päätäni. Kampaamotuolissa istuessani ymmärsin myös, että puhuminen virkistää aina. Jokaisella meistä on ystäviä joiden seurassa tulee aina onnellinen ja energinen olo. *Kampaajani Tanja on ehdottomasti yksi tällainen hyvän energian ystäväni.

dsc_2399

Homsuisuus karisi silmissä kun hiusraja vaihtoi värin takaisin turvalliseen mustaan. Naisellisuuteni ei suinkaan nostanut päätään vain uuden ehostetun kuontalon myötä, vaan kälättämisen. Naiset rakastavat kälättää ja kälättämisestä tulee aina onneliseksi!

Kampaajakäynnin jälkeen suuntasin endorfiileissäni vapaapäivää uhaten työpaikalleni ja nappasin sieltä mukaan kollegani Pilvin. Yhteinen lounas oli todellista luksusta, koska pääsin kälättämään lisää ja normaalisti emme pääse koskaan syömään yhdessä lounasaikaan.

Ravintola Why join the navy when you can be a pirate
Ravintola Why join the navy when you can be a pirate

Onnellisuus levelien ollessa katossa päätin vielä räväyttää ja mennä ostoksille. Normaalisti inhoan käydä ostoksilla, koska olen niin super hassun mallinen bodymuija ja en näin ollen koskaan löydä hyvin istuvia vaatteita. Tällä kertaa minulla oli vielä ihan mielettömän päätön tavoite ja se oli löytää uimapuku. Uimapuvun ostaminen on kuitenkin hivenen haastavaa näin talviaikaan! Hyväntuulisuuteni ansiosta olin niin kärsivällinen, että lopulta löysin aivan täydellisesti istuvan uimapuvun Funky Ladysta! Hyvä minä!

Mega onnistunut energinen päivä, joka on sanonut heipat homeelle pitää ehdottomasti päättää kovaan selkätreeniin. Seuraavaksi huitaisen Prezonet naamariin ja lähden pumppaamaan latsit leveiksi.

Energistä viikonloppua kaikille!

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Nainen on nainen vaikka voissa paistaisi”

  1. hei tiiäks mitä oo ihan samaa mieltä tosta puhumisesta mut sitten alko tulee itelle suuria juttui mieleen ja sitkun et puheet pitää niin aloin ottaa liian kovia paineita et niin se ja se pitäisi sitten alkaa tehä noin itte siis se kun puhuu ja sit pitää tehä kun en muistanut et voiha nsitä puhellakkin ja kaikkea ei kerkii ja voi tehdä.

    mut loi niinkuin hirmu paineet turhasta helkatin mielikuvitus mut todellakin puhuminen aina keventää olo tilaa ja sen voi ottaa vaik pelkkänän mielen lääkkeenä ja kaikkee ei tarvii tehä mitä puhuu tai alkaa varoon liikaa mitä puhuu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta