Täydelliset kulmat

*Yhteistyössä Velvet Töölö

Tiistaina vietin vapaapäivää ja olin varautunut neljän tunnin makoiluun kampaamo *Velvetissä Mechelininkatu 18:sta. En ole moneen vuoteen käyttänyt ripsienpidennyksiä, mutta nyt muutaman viikon päästä toteutuva Intian matka motivoi minua meikkittömyyteen. Aion olla koko kahden viikon loma ihan natuna ja antaa ihon hengittää tai lähinnä yrittää vältellä ihon palamista. On kyllä pakko hankkia heti ensimmäisenä Intiassa joku jättiläismäinen lierihattu ensimmäiseltä vastaantulevalta rantarosvolta. Natu ei kuitenkaan halua muumi, joten ripset ja kulmat oli saatava!

Ripsipidennysten käytön olen aikoinaan lopettanut lähinnä sen takia, että olen kokenut niiden puhdistamisen hankalaksi. Optikkona olen saanut todistaa mikroskoopin takaa jotain sellaista jota kukaan huonosti silmiään puhdistava ihminen ei halua nähdä. Itse olen myös kova likka meikkaamaan etenkin silmiä, eli näin ollen olen todella paininut hygienia kysymyksen kanssa.

dsc_2383

Velvetissä sain kuitenkin kuulla, että pelkoni on ollut aiheeton. En ole koskaan aikaisemmin kuullutkaan meikinpuhdistusaineesta joka on suunniteltu erityisesti ripsienpidennyksille. Tästä innostuneena olen nyt onnellinen uusien volume räpsyttymien ja Beauty Wash:in (puhdistusgeeli ripsienpidennyksille) omistaja. Ripset Velvetissä minulle laittoi Kukka ja anteeksi, että kuorsasin ihan hulluna! Ripsi hommat olivat menneet myös siltä osin eteenpäin, että vettä ei tarvinnut enää samana päivänä varoa. Kukka laittoi valmiiden pidennysten päälle Nanomister nimistä ripsiliiman kovettajaa. Super kätevää näin neuroottiselle silmien pesijälle.

dsc_2364

Kuorsaamisen jälkeen siirryin Tiian kulmien käsittelyyn. Olimme sopineet, että kulmat tehdään Microblading -menetelmällä. Microblading on hyvin samantyyppinen toimenpide kuin tatuointi, jossa pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Toimenpiteessä käytetyt pigmentit olivat 100% luonnollisia ja pigmentin tulisi pysyä ihotyypistä riippuen iholla 10-12 kuukautta.

Ensimmäinen kerros tehdään ilman puudutetta ja se sattui yllättävän vähän. Tämä johtui siitä, että pigmentoinnissa ei käytetä mitään tatuointikonetta vaan ihan super pieniä ja ohkaisia mini neuloja. Kivun määrä oli vastaava kuin sokerointia tehtäessä. Toiselle pigmenttikerrokselle voitiin laittaa jo puudutetta ja tämän jälkeen homma muuttui kohtuu miellyttäväksi. Lopputulos oli enemmän kuin mieleen! Kuukauden päästä menen vielä yhdelle vahvistus käynnille.

img_20161122_162119
Ennen ja jälkeen

Kulmat ovat nyt ehkä hivenen arat, mutta eivät mitenkään turvoksissa. Hoidan kulmia nyt 1-2 viikkoa kookosöljyllä. Kookosöljy on muuten huipputuote kuivien ihoalueiden hoitoon, joista jokainen meistä kärsii näin talvella 😉

lindapaldanius

7 vastausta artikkeliin “Täydelliset kulmat”

  1. Moi paljon noi kulmat oikeen maksaa en löytäny mistään ton paikan hinnastoa noista? :/

    • 280e sisältää vahvistus käynnin 1 kk kuluttua

  2. Luin että ton kulmaoperaatin jälkeen ei viikkoon saisi hikoilla. Niin olitko viikon treenaamatta kokonaan? Mietin että uskaltaako treenata vai pilaako koko kulmat sitten 😀

    • En todellakaan ollut! Hikoilen yleensä todella vähän.

  3. Moikka!
    Miten sulla on pysynyt väri kulmissa nyt kun useampi kuukausi on jo kulunut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta