Lihapiirakka

Asuintaloani vastapäätä on grilli. Grillillä käydään usein juopuneena, mutta tämä kyseinen grilli on itsekin todellinen tuurijuoppo. Olen kuolannut 1,5 vuotta tuon grillin herkkuja ja pälyillyt satoja kertoja keittiön ikkunasta, koska tuo rasvakeitin mahtaisi olla auki?

Ihmeellistä, mutta totta on se että kyseisellä grillillä ei ole aukioloaikoja. Netin keskustelupalstoilta olen lukenut, että grilli saattaa parhaiten olla auki perjantai tai lauantai -öisin. Tätä faktaa en ole kuitenkaan pystynyt todistamaan oikeaksi ja ihan oikeasti en ole koskaan saanut todistaa tämän tuurijuopon katkennutta putkea. Olen valehtelematta ottanut tavaksi öisin käydessäni juomassa vettä, kuikata keittiön ikkunasta mahtaisiko grilli olla auki. Ei ole ollut…

Nyt kuitenkin kävi niin upeasti, että pääsin viime yönä toteuttamaan 1,5 vuoden haaveeni. Pääsin siis viimein syömään lihapiirakkaa tällä mysteeri grillillä. Olin ollut juhlimassa hyvän ystäväni syntymäpäiviä ja taksin ikkunasta kotiin saapuessani klo: 3.30 bongasin ihmeen. Rasvakeitin oli kuumana ja iloinen thaimaalainen hymy virnuili grillin luukulta. Tein juoksutaksit ja ryntäsin luukulle huutaen onnesta! JESSSSSS! Onneksi sisareni ei ole samanlainen ahmatti kuin minä ja hän hoiti ystävällisesti taksimatkan kustannukset.

Luukulla ihmettelin kaikkia ihania sydänkohtausta edistäviä herkkuja ja päätin, että otan tietenkin sen isoimman mahdollisen lihapiirakan. Tuosta lihapiirakasta tuli ehdottomasti kaikkien aikojen parhaalle maistuvin lihapiirakka jota olen koskaan syönyt. Luomuksen nimi oli messevästi Malmin erikoinen ja se sisälsi käytännössä ihan kaikkea: valkosipulia, kurkkusalaattia, sinappia, ketsuppia, grillimakkaraa, pihvin yms. Huh! Kyllä kannatti odottaa 1,5 vuotta! Valitettavasti en voi kertoa koska tätä herkkua voi ostaa 😀

Onnellisuuteni on tänään ollut katossa, mutta olen tänään onnellisuuteni ohella kärynnyt pahasti valkosipulille. Oli siinä hierojalla taas kestämistä, kun yllätin hänet tänään kärylläni. Pienet asiat tekevät onnelliseksi ja tänä viikonloppuna nämä asiat olivat Malmin erikoinen ja jalkahieronta 😀

0c8a476ee8015eda322685fd5de7d8bc

Jos ei tuo pylly ala kasvamaan näillä metodeilla, niin ei sitten millään 😀

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Lihapiirakka”

  1. Valkosipulin haju johtuu pelkästään liian vähäisestä valkosipulin kulutuksesta. Aina voi myös miettiä, millainen lemu olis, jos olis yön ryypännyt ja seassa olis messevä vanhan viinan odour. Pelkkä valkosipuli on aikastaan ihan kiva tuoksu, josta tunnistaa totaalisen amatöörin.

  2. Malmilla kun itsekin asun tiedän tuon grillin ja ohi kulkiessa katsonut menytä ja hintoja. vitsi olisi ollut kiva saada kuva tuosta lihiksestä! et siis ole gluteenittomalla ruokavaliolla jos saa kysyä?

    • En ole millään erityisruokavaliolla, syön ihan kaikkea 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta