Kuona-aineet liikkeelle

*Yhteistyössä Offerilla.com

Keskiviikkona aloitin päiväni 45 minuutin lymfahoidolla. Lymfa eli imuneste on imusuonistossa kiertävää nestettä joka muodostuu veriplasmasta peräisin olevasta kudosnesteestä. Imunestejärjestelmän tehtävä on kuljettaa takaisin verenkiertoon kaikki ne aineet, joita laskimojärjestelmä ei pysty käsittelemään. Imunestejärjestelmää voidaan kuvailla eräänlaiseksi viemäriverkostoksi. Toimivalla imunestekiertolla onkin elintärkeä tehtävä kehon nestetasapainon ylläpidossa ja se on osa myös kehomme puolustusjärjestelmää.

Lymfahoitoja suositaan etenkin leikkauksien yhteydessä turvotusta aiheuttavan nesteiden kertymisen ennaltaehkäisyssä ja poistoissa. Mutta lymfahoidolla voidaan saada myös hyviä hoitotuloksia mm. arpien hoidossa (leikkaus), raskausarpien ennaltaehkäisyssä, turvotuksen poistossa, unettomuuden ehkäisyssä, stressin lieventämisessä ja lihassärkyjen poistossa. Lisäksi Lymfahoidolla voidaan hoitaa myös iho-ongelmia kuten aknea.

_mg_0286

Kisojen jälkeen keho kerää helposti nestettä ja tämä johtuu tietenkin ihan puhtaasti syömisestä. Kisadieetin lopussa aineenvaihdunta ei toimi enää samalla tavalla kuin dieetin alussa. Hikoilusta tulee haaste ja vatsapalikat saa helposti haudattua nestepöhön alle. Turvonnut olemukseni bongasin *Offerilla.com super edullisen 45 min lymfahoidon hintaan 20e ja mikä parasta! Paikka sijaitsi aivan kotioveni tuntumassa.

Lymfahoito tehdään käsin, mutta se on hyvin erilaista kuin esimerkiksi urheiluhieronta. Hoidon tarkoitus ei ole runnoa lihaksia, vaan kevyen painelun avulla poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita, turvotusta ja aktivoida solujen hapensaantia. Tämä kevyt painelu on hyvin rentouttavaa ja suhteellisen kokonaisvaltaista. Lymfahoito aloitetaan aina kaulan käsittelyllä. Hierontaa voidaan tämän jälkeen jatkaa keskittymällä ongelma-alueisiin. Kaulan käsittelyn jälkeen minulta hierottiin jalkoja. Lymfaterapeuttinani toiminut Marita kertoi myös, että esimerkiksi silloin kun jalat ovat oikein tukkoiset käsitellään myös vatsa.

Lymfahoito on todella rentouttavaa ja meinasinkin torkahtaa hoitopöydälle. Pöydältä noustessani jalat painoivat tonnin ja minulla oli ihan tolkuton jano. Latkin vettä kiitettävästi koko päivän ja yllätykseni näytti siltä, että sisälläni virtaa lähinnä ED energiajuomaa. Virtsa oli hoidon jälkeen mielenkiintoisen neonkeltaista! 😀 Tämä selittyi kaiketi sillä, että Imuneste on väriltään kellertävää. Tai sitten olen juonut liikaa energiajuomia 😀

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta