Facebook TESTIIN!

Facebookista tuli old school kun vanhempani liittyivät sinne, itse asiassa olin itsekin jo aika old school kun liityin sinne vihdoin ja viimein vuonna 2008. Kaikki ikätoverini olivat jo siellä 😀

Merkillistä on kuitenkin se, että käyn Facebookissa MONTA kertaa päivässä vaikka todella harvoin löydän sieltä mitään edes hivenen mielenkiintoa herättävää sisältöä. Facebook on toki loistava paikka jakaa lomakuvia esimerkiksi vanhemmille. Äiti ja isi pysyvät näin edes jollain asteella mukana lastensa elämän pyörteissä. Facebookin isoin hyöty on se, että äidille ja isälle ei tarvitse järjestää enää lomakuva iltoja 😉

Koska Facebook on niin last season, on aika laittaa sitä vähän uudella tavalla TESTIIN!

Saa ja pitää jakaa!

Facebookissa on tosi kiva toiminto ja se on JAA. Mikäli olet kyllästynyt MV -lehden ja Saara Aalto uutisiin, kokeile jakaa välillä lähipiirisi uutisia. Omalaatuisen leiman saat helposti etsimällä vanhan koulukaverisi neljän vuoden takaisen päivityksen, jossa hän ollut kuntosalilla. Muista: “SAA JA PITÄÄ JAKAA”. Älä jaa aina vain niitä iltalehtien sensaatiohakuisia juttuja. Vaan, jaa läheistesi otteita oikeasta elämästä: “Tänään menen kuntosalille, kuten Pirkko 12.6.2010”. Vähän huumoria elämään 😉 TESTIIN!

Tökkäys

Nyt tulee newsflash, mutta ilmeisesti tuo suloisesti unohdettu TÖKKÄYS toiminto on edelleen Facebookissa käytössä. Tällä viikolla suosittelen kaikkia lähtemään vähän tökkäilemään. Tökkäilyn lomassa voit miettiä, mitä tällä toiminnolla halutaan saavuttaa tai ilmoittaa. Ilmeisesti kuitenkin tällä toiminnolla halutaan osoittaa jonkinasteista kiinnostusta mielitiettyä kohtaan. Tällä viikolla esimerkiksi kuntosalilla kannattaa testata tätä toimintoa ihan livenä. Eli kun tällä viikolla olet ihmisten ilmoilla ja olet kiinnostunut jostakusta, käyppä vähä tökkäilemässä. TESTIIN!

Kaveripyyntö

Kaveripyyntö on myös hauska tapa tutustua uusiin ihmisiin ja osoittaa muille, että olet helkutin suosittu. Kaveripyynnöt saavat minut usein miettimään mielenterveyttäni. Ketä nää uudet kaverit on? Ai niin! Ihmisviha… 😀 Mutta koska kaikki eivät vihaa ihmisiä, kokeile tällä viikolla tutustua ihmisiin ihan livenä. Ruvetaan taas kättelemään! TESTIIN!

_mg_0282

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Facebook TESTIIN!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta