Hidastunut aineenvaihdunta

Teini-ikä loppuu siihen kun huomaat, että omenasiideripissiksestä on tulossa omena. Toinen turvallinen hedelmä vaihtoehto on päärynäsiiderin päärynä. Kaikki tämä yllättävä hedelmällisyys on osa aikuisuutta ja upean ihanaa hidastunutta aineenvaihduntaa. Tilanne korjataan liikunnalla ja ruokavalio remontilla. Lenkkeilemällä voi polttaa kaloreita, mutta ei lihaserottuvuus tulee jäämään vain haaveeksi. Mikäli nainen haluaa itselleen pyöreät pakarat valitsevat suurin osa naisista leikkauspöydän sijaan esimerkiksi kuntosalin.

_mg_0276

Ensimmäisen kuntosali vuoden aikana hedelmältä kysytään tahdonvoiman ohella näyttelijän ja insinöörin taitoja. Kuntosaleilla suurin osa kuntoiluvälineistä on rakennettu NASA:n laboratorioissa ja ei suinkaan sen takia että ne olisivat jotenkin kestävämpiä, vaan siksi että niiden käyttäminen olisi jostain ihmeen syystä kamalan hankalaa. Laitteiden käyttäjien täytyy olla insinöörejä jotta he osaavat kivuta edes oikein päin näiden vempaimien selkään. Mikä on todella hassua, koska eikö kuntosaleilla pyörivää porukkaa pidetä yleisesti ihan helkutin yksinkertaisina?

Kaikkien näiden Rubikin kuutio ja krypto tason yhdistelmä kuntosalilaitteiden avulla et muokkaa vain fyysistä olemusta, vaan siinä ohessa harjoitat kätevästi päättelykykyä. Kun viimein olet ratkaissut kuinka härvelin sisälle päästään edes oikein päin, sinun tulisi vielä osata esittää että voit tehdä kyseisen liikkeen pokerinaamalla. Tässä kohtaa voit kaivaa esille näyttelijän lahjat. Pään sisällä naurat räjähtävää huutonaurua kun ajattelet hetken tilanteen koomisuutta. Olet änkenyt jalkaasi kamelinvarvasta korostavat spändex -houhin. Kamelinvarpaan lisäksi sinulla on yläkroppaa puristava myös NASA:n kehittämä teknistä materiaalia oleva vyölaukku. Tämä vyölaukku on olevinaan toppi, mutta sen teknisyys tursottaa keskivartaloon näyttävän nahkapussin. Kaiken kukkuraksi topin väri on hyvällä todennäköisyydellä pinkki, koska naisille ei valmisteta minkään muun värisiä urheiluvaatteita. Pinkki, eli lasten osaston lempiväri korostaa hyvin kasvojen väriä ja näin ollen olet kasvoiltasi puolukka jo ennen itse treeniä. Istut siis keltaisten loisteputkien valossa rubiinikuution sisällä naama punaisena. Häpeän määrä on käsin kosketeltavissa.

Seuraavan kerran kun katselet masentuneena somesta toinen toistaan upeampaan timattiin hiottuja kroppia, muista että heistäkin jokainen on joskus ollut aloittelija…

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Hidastunut aineenvaihdunta”

  1. Mä sain joskus aikoinaan hyvän neuvon kuntosalilla selviämiseen, olipa ongelmana jalkaprässiin jätetyt 400 kiloa 50 kilon levyissä tai tietämättömyys vekottimen toiminnasta. Aina pitää etsiä paikalla olijoista suurin ja lihaksikkain. Se on ainakin jotain onnistunut tekemään oikein ja välilevyt ei purskahtele, vaikka isoja levyjä nostelis alas. Sen lisäksi se on sarjansa jälkeen niin hengästynyt, ettei se ehdi kieltäytymään auttamasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta