Jalkatreeni arvonta!

En ole pitkään aikaan arponut blogissani jalkatreeniä ja nyt olisi mielestäni sopiva hetki. Aikaisemmat kerrat ovat olleet todella hauskoja ja odotukseni ovat myös tällä kertaa korkealla. Eli tuttu kuvio, tulen voittajan valitsemalle kuntosalille ja treenaamme siellä yhdessä kintut. Palkinnon voi lunastaa vain Helsingissä.

Vuonna 2012

Arvontaan voit osallistua kertomalla alla olevaan kommenttiboksiin, miksi sinun kanssasi olisi palkitsevaa lähteä treenille?

Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 9.11 klo: 24.00 asti. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

lindapaldanius

57 vastausta artikkeliin “Jalkatreeni arvonta!”

 1. Omat treenit jumittaa, kehitys junnaa paikallaan. Käyn samalla salilla kun sinä ja usein sinut nähnytkin. Olen uskollinen lukijasi. Treenaajana olen avoin ja teen mitä käsketään, en kitise tai valita.

 2. Luin uudestaan, kun kysyitkin perusteluja miksi (tässä tapauksessa) minun kanssa olisi palkitsevaa lähteä treenille. En ole salilla aivan noviisi, mutta kanssasi olisin varmaan se vastaanottava osapuoli kaiken treenisisällön/tekniikan ym puolesta. xd Repeilen aina sun jutuille (eli mulla on pakko olla hirveen hyvä huumori?) eli palkitsevinta sulle vois olla, että saat kivaa treeniseuraa! Ja varmasti oot vähän mielissään, kun pääset laittamaan jonkun koville treenissä. 🙂

 3. En lue enää sun blogia jossen voita tätä!!!!!!!!! Aattelin jos perinteinen uhkailu auttas asiaa nii ois GREAT

 4. Oon ollut niin kamalan kiltti tänä vuonna, että ansaitsen kunnon jalkatreenin joululahjaksi jo näin ennakkoon! Palkitsevana treeniseurana lupaan tehdä, mitä käsketään ja mukisematta 😀

 5. Mun kanssa olisi palkitsevaa treenata, koska treenaan täysillä enkä höllää missään vaiheessa 😉 olen pippurinen boostaaja joka saa hymyn huulille eikä jätä ketään kylmäksi. Ja mikä parasta, kinttutreeni Lindan eli parhaassa seurassa! Want to win this!!

 6. Sitten kun tuut Jyväskylään ni ilmota mulle, voidaan mennä tekee jalkatreeni ja saat nauraa ittes kipeeksi mun räpellyksen takia 😜

 7. Omassa treenissä tulee tehtyä aina vain samoja liikkeitä. Vaihtelua ja tsempparia tarvis.

 8. Olen yllytyshullu, mut voi innostaa mukaan melkein mihin vain.
  Teen valittamatta mitä käsketään ja innostun herkästi myös skabailemaan.

 9. En tiiä onko mun kans palkitsevaa reenata mut itteä on kiva rääkätä ja jos siihen saa vielä sun jutut päälle ni varmasti lähtee niin kovaa että seuraavana päivänä ei voi kävellä.

 10. Tätä mä kaipaan! Jalat (ja peba) ois mun teenissä just ne kehityksenkohteet mihin tarvitsen apuja että saan ne näyttäämään ja toimimaan niinku pitäis😀😀 Kyllä täältä Hyvinkäältä äkkiä helsinkiin huristaa!😂

 11. Oon palkitsevaa treeniseuraa, koska en koskaan sano ei… 😉 sille viimeselle sarjalle, eksoottiselle liikkeelle tai painojen lisäykselle. Seuraavana päivänä saatan sanoo kyllä ei portaille…

 12. Olen helppo treenattava! Teen mitä käsketään ja yritän aina parhaani ja vielä mahdollisimman vähäisellä valituksella. Pientä valitusta tulee aina kun lähestytään omaa loppua mutta kaikesta huolimatta teen mitä käsketään! Olisin todella otettu jos tämänkaltainen tilaisuus osuisi kohdalleni.

 13. Haluaisin saada treeneistä enemmän irti ja varsinkin jalkatreenit kaipaavat uusia treeniliikkeitä, jotta kehittyisin ja lihakset kasvaisivat! Olisi mahtavaa päästä oppimaan lisää sinulta, olethan ammattitaitoinen treenaaja!

 14. Kun treenaan toisen kanssa annan treeneissä 110% ja toista kannustamalla ja avustamalla saa treenit vietyä ihan toiselle tasolle. Huumorintajua löytyy, joten varmasti olisi myös hauskaa.

 15. Haluasin uusia ideoita ja vinkkejä treeniin! Tuntuu että aina puuhaa samoja juttuja ja sit kummastelee ettei kehitystä tuu 😀

 16. Koska oon kans kova muija ja törkeen kova reenaa 🍑💪 on myös kova huumorintaju (määki oon savosta) jäät paljosta paitsi jos et ota mua mukaa 😂

 17. Koska me ei jätettäis toisiamme kylmäksi, vaan laitettais jalat yhdessä tuleen 😉 Ja ei annettais helpottaa, vaan vedettäis kunnon rankka kinttujumppa! Ehkäpä molemmille uudella salilla! Haaveilen itse kisalavalle nousuta, ja yhdessä treenaamisen lomassa ois kiva kuunnella pieniä tekniikkavinkkejä/tekniikan korjausta.

  Tälläsen 150 cm pitkän kanssa on aika huvittavaa vetää kovia jalkatreenejä, kyykkyä ynnä muuta. Ne kun sattuu vielä olemaan lempparit nuo isot perusliikkeet, kun pääsis niitä sun kanssa takomaan!

 18. Jos havaitset itsessäsi yhtään sadistisia piirteitä, oon täydellinen kohde, jota saa rääkätä niin paljon kuin sielu sietää! Rakastan rankkoja treenejä ja yleensä kaikki tekevätkin niistä liian lällyjä omaan makuun. Treeni on ollut onnistunut silloin kun itken tuskissani salin lattialla. Siinä sulle haaste 😉

 19. Mun pitää voittaa tää koska mä oon treenannut yksin monta vuotta, tavoitteenani on joskus bodyfitness kisat ja oon ihan pihalla koko fitness touhusta. En tunne yhtään fitness kilpailijaa enkä käy edes saleilla missä niitä (teitä kilpailijoita) näkisi livenä. Treenaan kovaa, mutta jalat on jäljessä yläkropasta ja ne pitäis nyt saada kasvamaan. Treenaan Puistolan activella, joten sullakaan ei käsittääkseni olis pitkä matka tänne☺ Sulla on ihan paras huumori👌

 20. oikeesti luuleen vaan et sulla menis hermot mun kaa mut se on varmaan hyvä syy 😀

 21. Jalkatreenini kulkee yleensä hyvin samaa rataa. Tekniikka ja voimat ovat kohdallaan, mutta uusia virkistäviä ideoita kaipailisin.
  Samoin ajatuksia, jolla ponnistusvoimaa saisi vielä lisättyä tanssiharrastustani tukemaan.

 22. Olen treenannt aktiiviisesti jo useamman vuoden, ja vielä melko kovaakin. Silti en ole ikinä onnistunut tekemään jalkatreeniä, jonka jälkeen fiilis olisi just sellainen halvaantunut niinkuin tavoitteena kai on. Sen lisäksi sun huumoriasi oisi mahtavaa kuulla livenä!

 23. Mulla on viha-rakkaus-suhde jalkojen reenaamiseen, ja uskon että sun kans vois olla rankkaa! Mulla on tyhmä huumorintaju ja meillä olis aika hauskaa treenatessa 😀 saan itsestäni eniten irti kun on joku jolle näyttää mihin itse pystyy.
  plus tää olis vähän niinko etukäteis-joululahja/myöhäis-synttärilahja uskolliselle ja kiltille lukijalle!

 24. Olisi ihana päästä treenaamaan yhdessä! Olen treenaillut monta vuotta salilla mut silti on vaikeaa saada jalkatreenejä perille, etenkin takareisi-pakara-akselilla. Olisi siis todella hienoa saada savolaista ohjeistusta ja apua juuri sinulta 🙂 T: Toinen savolainen 😉

 25. Mulla on hiton kova motivaatio ja treenaan lähes kaiken vapaa-aikani, mitä ei valitettavasti ole tarpeeksi. Itse olen aina omat treenini suunnitellut ja ”salihommat” opetellut. Jalat ovat heikko kohtani, edelleen vähän rimpulat lihaksista huolimatta. Tarvitsen siis kipeästi uutta oppia ja tekniikat kuntoon , jotta tästä voidaan eteenpäin mennä. Tuntuu, että paikoillaan vaan jumitan…ja sekös sitten syö ”miestä”. Olisi aivan super ihanan mahtavaa päästä jonkun treenautettavaksi ! Suorastaan luksusta ! Ja hitokseen hauskaa seuraakin vielä saat 😉

 26. Mulla on läskistä lihakseksi -projekti käynnissä. Lihoin lääkityksen takia reilusti ja kroppa keräs nestettä. Porukka on kysellyt, milloin vauva syntyy. xD Nyt en syö lääkettä enää ja projekti jatkuu hitaasti, mutta varmasti. Olisi tosi siistiä päästä treenaamaan asiantuntijan oppiin. 🙂

 27. Mahtava arvonta! Kaipaisin ehdottomasti apua kyykkyjen kanssa. Treeneihini en niitä sisällytä kovinkaan usein, koska ne eivät ole ollenkaan vahvuuttani. Asennossa olisi parantamisen varaa enkä uskalla(jaksa) lisätä suuria painoja 😀
  Selkä rasittuu virheellisestä asennosta, ja kivuissa kärvistelläänkin välillä :/

 28. Sun pitäis valita mut koska oon just muutanut pääkaupunkiseudulle sen takia että voin osallistua näihin arvontoihin!!! 😀 Oon myös hitokseen kova reenaamaan, mitä ei uskois kun oon niin pieni. Räkätän myös aina sun snäpeille, ja olis mahtavaa päästä räkättämään sun jutuille myös livenä. (jos rääkiltä pystyn)

 29. Koska olen asunut pääkaupunkiseudulla vasta vähän aikaa ja kaipaisin uusia tuttavuuksia. Sinun blogisi on pelkkää parhautta ja räsikyvä huumorisi iskee. Lupaan myös toteuttaa treenin mukisematta vaikka saisitkin kaikki tuntemani kirosanat muistumaan samaan aikaan mieleen.

 30. Rakastan kunnon jalkatappoa ja olen valmis tulemaan täältä susirajalta sinne isolle kirkolle treenaa!Paras joululahja ku pääsis sun kaa treenaa ja höpöttelee!

 31. Vaikka salilla on tultu treenattua myös personal trainerin kanssa, en kuitenkaan kenenkään ohjattuna ole treeniä vetänyt. Eli lähinnä ollut tapaamisissa liikkeiden tekniikoiden läpikäyntiä. Haluisinkin siis kokeilla, että joku oikeesti tsemppaa siinä vieressä läpi treenin, tähän ”luksukseen” ei oo kuitenkaan oo ollut varaa. Huimasti on tullut kehitystä mm. liikkuvuuteen ja hallintaan vuodessa ja sun kanssa treenaus varmasti buustais mun motivaatiota entisestään! 🙂 Sulta varmasti myös sais vähän erinäkökulmaa treenaamiseen ja tekemiseen!

 32. Moikka Linda!

  Olen treenannut salilla jo muutamia vuosia, mutta kehitys tuntuu pysähtyneen. Uskoisin, että teen kaiken osapuilleen ”oikein”, mutta en vain jostain helkutin kumman syystä saa puskettua itseäni sinne äärirajoille, jota kehitys vaatisi ja sekös jos mikä ärsyttää!! Olen entinen kilpaurheilija (täysin toisenlainen laji) joten tiedän, miltä tuntuu treenata oikeasti kovaa mutta salitreenissä tuntuu, kuin mulla olisi päällä joku psykologinen lukko, jonka ansiosta en uskalla lisätä niitä painoja, mennä vielä syvempään kyykkyyn jne. Kuin joku sanoisi pään sisällä että ”et sä kyllä noin paljoa jaksa” tai ”älä enää tee, tähän on hyvä lopettaa” ja painaisi jarrua, kun treenit menee vähänkin kovemmiksi. Haastankin täten sut vetämään mulle sellaisen jalkatreenit, jossa kaikki lukot poksahtelee auki, enkat paukkuu ja tuloksena mun treenit lähtee taas uuteen, pitkään kaivattuun nousuun! 😉

 33. Because I’m simply the best…. better than aaaall the rest…!! EIku…

  Koska kovat jalkatreenit ovat rutinoituneen elämäni suola ja uskallan epäillä, että sun kanssa treenistä saattaisi tulla vielä
  vähän tavallistakin suolaisempi. Ja koska meidän yhteinen jalkatreeni olisi sitä luokkaa, ettei kenelläkään tulisi mieleenkään tulla kysymään: ”onks teil viel monta?”. Ja myös siksi, että meillä on yhtä kieroutunut huumorintaju.

  Niin. Siksi. Lähtisin sun kanssa rääkille ihan super innoissani:-)

 34. No mutta! Tulipa hyvään saumaan. Oon miettinyt jo jonkin aikaa pt:n hankkimista, sillä vaikka mielestäni olen tähän saakka pärjännyt omalla tietotaitoudellani, on ravinto-liikuntacombosta kuitenkin jälkimmäinen se heikompi. Oman pitkäaikaisen treeniseuran muutettua toisaalle, on olo maksullisen treenikaverin hankkimisesta tullut arkipäiväisemmäksi. Jotta välttyisin pakkotoiston seuranhakupalstan vääränlaisilta yhteydenotoilta, tai tinderin epäheteropuolen ”etsitään tosimuijaa treenitarkotuksella”-karsinnoilta, olisi tälläinen tuntemattoman pyllypiiskurin tapaaminen mitä oivallisempi ratkaisu pulmaani! Pakarapumppi tuntuu aina mukavalta makuuhuoneen ulkopuolella toteutettuna, eikä viimeisten toistojen estoton ähkiminenkään seurassa sen hassumpaa ole, olisin enemmän kuin onnellinen päästessäni jumpalle rautapakaraisen sinun kanssasi ja ottamaan oppia omiin pyllysessioihini!

 35. Mun kanssa treenaaminen palkitsee, koska mun perse ja jalat kaipaa kunnon käskytystä, ja oon niin ihmisvihaaja, etten kelpuuttais muita treenikavereita ku sut xD Lisäksi mulla on maailman paras bitch resting face eli voin luvata ettei kukaan tuu kysyy et saako tehä välissä tai montako on jäljellä :’D (tai sit ne vaan pysyy loitolla koska mulla on IHAN HIRVEE JA SAIRAAAAAAN KOVA NAURU ja jos treeniltä pystyn nauramaan ni se räkätys kaikuu koko salille sit koska sulla on MAAILMAN PARHAAT läpät)

 36. Koska mulle sais tehdä kunnon rääkkitreenin, jalkapäivät on ihan lempparitreenejä!!!

 37. Oi jumpe!! Aiva mahtava arvonta!
  Mun kanssa ois palkitsevaa vetää kintut menemää, koska salilla käyminen kuuluu arkeen ja tykkään haastaa itteni reenissä ja oisin todellaki valmis ottaan sun rääkin vastaan huh:D perusjutut siis kunnossa, mutta kimppareenistä sais varmasti enemmän irti!
  Oon vasta tänä syksynä muuttanu Helsinkiin ja kunnon kimppareenejä en oo päässyt vetään. Tykkään kyllä jyystää yksin salilla, mutta sun eli suoraan sanottuna oikean ahterijumalan kanssa reenistä tulis mainio ja kunnon peppupumppi!
  Oon 19 ja itekkin menossa kisaamaa 2018 jaja nii senkin takia ois huikeeta päästä treenille sun kanssa!
  ”Sitten kun muutan Helsinkiin haluun kyllä paldaaniuksen kanssa yheistreenin tai sitten ainakin meen sanomaa sille, että se on kyllä saatanan kova muija, jos nään sen joskus”, tällei vakuutin yhelle kamulleni ennen muuttoa Helsinkiin.
  Ja nyt ois se tilaisuus reeniin sun kanssa, ois niin iso ja mahtava juttu mulle!

 38. Ja se piti vielä sanomani, (vaikka tosin aiheen vierestä, mutta ihan innostuin kommentoimaan,kun en pahemmin oo aikasemmin sitä harrastanu:D )
  oot iha huikee fitnessesimerkki:D et esitä mitään ns fitnessprinsessaa, vaan sanot jos pierettää ja silti sussa on tyyliä ! ja reenaat menemää kovaa! Huippu muija

 39. Olis mahtavaa päästä yhdessä treenamaan. Tuntuu että kaipaisin vähän uutta puhtia treeniin ja salilla tulee usein tehtyä samoja liikkeitä, jonka vuoksi olisi hienoa saada lisämotivaatio treeniin ja sen avulla treenata jouluksi kintut kuntoon. 😀

 40. Tarvitsisin opastusta, miten saisin lihaskasvun maksimoitua minun kohdalla.Treenistä ei puuttuisi huumoria ja kovaa asennetta!😉

 41. Tsemppaajaa ja jotain vaihtelua kaipaisin omiin treeneihin. 🙂 minua olisi helppo treenata, koska en sano ei ja teen kaikki treenit antaen 110 prosenttia itsestäni! 🙂 jalkapäivät on lemppareitani!!! 🙂

 42. Itse luin sattumalta tästä ja harkitsin pitkään uskallanko kirjoittaa,mutta keräsin rohkeuteni ja ainakin kokeilla onneani 😀 olen tehnyt kroppani eteen vaikka minkälaista rääkkiä ja antanut tarvittaessa armoakin,olisin salilla aina vain jos siihen saisi mahdollisuuden,koska se on vain kivaa ja seurassa se olisi vielä kivempaa,kun joku oikeasti olisi vierellä tsemppaamassa sarjojen aikana. Yksin olen joutunut salilla nyt käymään ja tuntuu välillä vain jotenkin tylsältä,kun haluaisi turvautua samoihin tuttuihin liikkeisiin. Olisi siis hienoa oppia uusia kikkoja miten saada treenistä kaikki tehot irti ja löytää myös semmosia tapoja mitä ei ole ennen tullut kokeilleeksi,vaikka olenkin treenaaja joka myös pyrkii testaamaan aika ajoin jotain muutakin. Mulle treeni ja terveellinen elämä on vain elämäntapa ja haluan vaalia sitä niin pitkään kuin mahdollista ja mitä treeniin tulee oon valmis 100% antamaan kaikki irti itsestäni hymyssä suin.

 43. Olisi hauska oppia sinulta uusia treenijuttuja ja vinkkejä! Tykkään treenaamisesta ja vaihtelu voisi tehdä hyvää! 🙂 Minua on helppo ohjata/treenauttaa. Jalkapäivät on lemppareitani! 🙂

 44. Tällähetkellä jalkareeni kulkee, mutta uskon että saisit haastettua mua erilaisilla treeneillä vielä enemmän. Kaipaisin myös uusi liikkeitä jotka tukisi mun huonoa lonkkaa, uskoisin että liikeradat paranisi kun joku muu vahtii koko ajan. Ulkopuolisen rääkkääjän kanssa tuntuu saavan aina enemmän irti treenistä ja nyt mulla on suuri into antaa just jalkatreenissä 150 %. En ole luovuttaja tyyppiä, joko tehdään, nauretaan ja tehdään tai itketään ja tehdään.

 45. Mun kanssa kannataisi lähteä treenaamaan, koska olen valmis kokeilemaan treenissä mitä vaan 🙂 Haluan kehittyä ja oppia itseäni paremmilta ja olisi kiva jos joku auttaisi omalta mukavuusalueelta pois. Olen valmis treenaamaan niin kovaa että seuraavina päivinä edetään ankkakävelyllä.

 46. Olen jo muutaman vuoden salilla treenannut ja kaipaan kovia treenejä, joita on helpompaa vetää ohjattuna. Olen tunnollinen treenaaja ja otan milelläni palautetta vastaan juuri ammattilaiselta. arvistan nimenomaan liikunnanalan ammatilaisen ohjausta ja palautetta. Teen niin kuin käsketään ja koetan ylittää itseni.

 47. Koska yhdessä saadaan ajettua kummankin treenit Nextille Levelille ;D Mä olen samanlainen tornado salilla kun säkin, todistetusti (paristi ollaan treenattu samaan aikaan Töölössä, onneksi eri laitteissa :D)!!

 48. Koska sinulla on ehdottomasti paras pehva kaikista fitness-kisaajista ja haluan samanlaisen 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta